Papadakis-Portosalte
Και ο Γιώργος Παπαδάκης, ξέσπασε κατά συναδέλφων του με αφορμή τις τοποθετήσεις που έκαναν για το δυστύχημα στα Τέμπη. Μιλώντας στον ΑΝΤ 1 έκανε «επίθεση», «φωτογραφίζοντας» τον Άρη Πορτοσάλτε αλλά και τον Βασίλη Χιώτη.

Πριονοκορδέλα περνάει ο Γιώργος Παπαδάκης τους Πορτοσάλτε και Χιώτη. Ακούστε τον έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Λίγες εβδομάδες πριν να τι έλεγε, με άλλη ευκαιρία ο Παπαδάκης για Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, λες "ας κόψει το λαιμό του ο φτωχός"

 

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (15/2)  ο Πορτοσάλτε με κυνικό τρόπο τόνισε πως «αν παγώσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, σταματάω κι εγώ να πληρώνω τη δόση μου».

«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που άνθρωποι που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούσω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Αμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες είμαι υπέρ των πλειστηριασμών και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Από την πλευρά της η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει κάποιος που τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά "βεβαίως, συνάδελφός μας".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θρανία
Προς ΥΠΑΙΘΑ και Ίδρυμα Ωνάση: οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης 10, 11 και 13, το πρόγραμμα "Δράσεις Ενεργού Πολίτη" και τα Ωνάσεια σχολεία
«Δυστυχώς, ήδη άρχισαν να επαληθεύονται οι προβλέψεις όσων αντιλήφθηκαν την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας μέσω των "Ωνάσειων Σχολείων»
Προς ΥΠΑΙΘΑ και Ίδρυμα Ωνάση: οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης 10, 11 και 13, το πρόγραμμα "Δράσεις Ενεργού Πολίτη" και τα Ωνάσεια σχολεία
ekpaideutikoi
Erasmus+: Από την Κέρκυρα στην Μπολόνια: Ένα ταξίδι γνώσης και καινοτομίας στην προσχολική εκπαίδευση
Καινοτόμες παιδαγωγικές μέθοδοι στην προσχολική εκπαίδευση – Συμμετοχή του 1ου Νηπιαγωγείου Κέρκυρας σε πρόγραμμα Erasmus+
Erasmus+: Από την Κέρκυρα στην Μπολόνια: Ένα ταξίδι γνώσης και καινοτομίας στην προσχολική εκπαίδευση
tempi
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων
Nέο ηχητικό ντοκουμέντο με μητέρα επιζώντα να καλεί στο «112»
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων