Κλειδωμένο παιδί στο αυτοκίνητο
Η μαρτυρία για τις φωνές κοριτσιού στην Εύβοια που κλειδώθηκε σε αμάξι

Αίσθηση προκαλεί η περιγραφή ενός πολίτη σε δημόσια ανάρτηση σε σελίδα ενδιαφέροντος για τον Κάραβο στην Εύβοια σχετικά με ένα περιστατικό, στο οποίο ένα κοριτσάκι φέρεται να είχε κλειδωθεί σε ένα όχημα.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν και καθώς γυρνούσε στο σπίτι του πεζός, αντιλήφθηκε ένα μικρό κοριτσάκι να έχει εγκλωβιστεί μέσα σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με την περιγραφή που επικαλείται το evima. Το παιδί χτυπούσε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και φώναζε πως έχει κλειδωθεί και δεν μπορεί να αναπνεύσει, ζητώντας βοήθεια.

«Έχω κλειδωθεί μέσα… Σκάω… Φωνάξτε τη μαμά μου», φέρεται να έλεγε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη μαρτυρία.

Ο άνδρας που αντελήφθη το περιστατικό, αναφέρει πως βρήκε εν τέλει τη μητέρα, η οποία και άνοιξε το αυτοκίνητο, βάζοντας μάλιστα τις φωνές στο κοριτσάκι για το γεγονός ότι κλειδώθηκε μέσα.

Μάλιστα, επισημαίνει πως δεν βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το όχημα. Εξηγεί πως το κοριτσάκι ήταν ηλικίας πέντε ή έξι ετών, το οποίο και η μητέρα του υποστήριξε πως έστειλε στο αυτοκίνητο προκειμένου να αλλάξει ρούχα.

Οι περιγραφές του ξεσήκωσαν «θύελλα αντιδράσεων» στα σχόλια αφού πολίτες σημείωσαν πως είναι αδιανόητο ένα τόσο μικρό παιδί να στέλνεται μόνο του και χωρίς εποπτεία στο αυτοκίνητο πόσο μάλλον για να αλλάξει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tempi
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων
Nέο ηχητικό ντοκουμέντο με μητέρα επιζώντα να καλεί στο «112»
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων
psarianos-3-1024x495-1024x585.jpg
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών
Συνεχίζει τον χυδαίο πόλεμο ο Ψαριανός κατά μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους από γυναικοκτονία και στα Τέμπη – «Νεκρόφιλες μοιρολογίστρες»
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών