Η μπύρα είναι δροσιστική και σε «σβήνει» από τον καλοκαιρινό λίβα. Η διαφορά όμως είναι ότι πρέπει να σερβίρεται παγωμένη αλλιώς απλώς... δεν πίνεται.
Μια πολύ καλή μέθοδος, λοιπόν, είναι να πάρεις χαρτί κουζίνας και να το βρέξεις. Στη συνέχεια, θα τυλίξεις με αυτό τα μπουκάλια ή τα κουτάκια της μπύρας και θα τα βάλεις στην κατάψυξη.
Το νερό στο χαρτί θα παγώσει αμέσως, κάτι που θα ρίξει απότομα τη θερμοκρασία της μπύρας κι έτσι οι καλεσμένοι σου θα ξεδιψάσουν σε χρόνο μηδέν.
Αν τώρα είσαι κάπου έξω, για παράδειγμα στην παραλία, οι ειδικοί λένε πως αν πάρεις ένα δοχείο και ρίξεις νερό, πάγο, αλάτι και τις μπύρες, θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη