διατροφή
Δείτε τα 7 καλύτερα σνακ 100 θερμίδων για απώλεια βάρους

Είναι πολύ σημαντικό, όταν θέλετε να χάσετε βάρος, να περιορίσετε την όρεξή σας, με τροφές που έχουν λίγες θερμίδες, αλλά σε χορταίνουν. Παρακάτω θα δείτε κάποια σνακ, τα οποία περιέχουν μόνο 100 θερμίδες.

Χούμους

Δύο κουταλιές της σούπας χούμους παρέχουν περίπου 82 θερμίδες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ντιπ για αγγούρια, καρότα ή πιπεριές. Ρίξτε λίγο λεμόνι και λίγη καπνιστή πάπρικα για περισσότερη γεύση.

Τυρί μοτσαρέλα

Το ένα τρίτο του φλιτζανιού παρέχει 85 θερμίδες, και θα έχετε ένα πλούσιο σνακ που θα σας κρατά χορτάτους μεταξύ των γευμάτων. Προσθέστε μερικά ωμά λαχανικά στο πλάι για να ενσωματώσετε φυτικές ίνες στο σνακ σας.

Γιαούρτι

Το απλό, άπαχο γιαούρτι είναι ένα άλλο σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη. Ένα φλιτζάνι περιέχει 92 θερμίδες και 16 γραμμάρια πρωτεΐνης.

Αυγά

Ένα μεγάλο αυγό περιέχει 72 θερμίδες που σας επιτρέπει να το συνδυάσετε με ένα άλλο φαγητό για ένα καλά ισορροπημένο σνακ. Τα αυγά είναι γνωστά για την περιεκτικότητά τους σε πρωτεΐνες.

Τόνος

Ένα κουτάκι (107 γραμμάρια) ελαφρού τόνου έχει λίγο λιγότερο από 100 θερμίδες. Με 20 γραμμάρια πρωτεΐνης, αυτό το σνακ αναμφίβολα θα σας κρατήσει ικανοποιημένους μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

Αβοκάντο

Το ένα τρίτο ενός αβοκάντο περιέχει 107 θερμίδες και μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή με καρυκεύματα. Πασπαλίστε λίγο λεμόνι ή αλάτι για να προσθέσετε γεύση στο αβοκάντο σας.

Φυστικοβούτυρο

Μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο περιέχει 96 θερμίδες. Μια μελέτη του 2022 που δημοσιεύτηκε στο Nutrients διαπίστωσε ότι η κατανάλωση ελαφρά αλατισμένων φιστικιών δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα οδήγησε σε απώλεια βάρους. Αν και αυτά τα αποτελέσματα τεκμηριώθηκαν με τη χρήση ολόκληρων φιστικιών, παρόμοιες βελτιώσεις στη γλυκαιμική απόκριση σημειώθηκαν με το φυστικοβούτυρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα