Κλασική καλοκαιρινή και άκρως μεθυστική συνταγή : κόβετε το καρπούζι στη μέση, αδειάζετε την σάρκα στο μπλέντερ, τη χτυπάτε με λίγο χυμό λεμονιού και λίγη ζάχαρη.
Βάζετε την καρπουζάδα σε κανάτα σερβιρίσματος, προσθέτετε βότκα ή ρούμι κατά το δοκούν και μπόλικα παγάκια.
Μοιράζετε στους φίλους τα ποτήρια τους και η βραδιά συνεχίζεται θαυμάσια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ