Thumbnail
Προσθέτετε βότκα ή ρούμι κατά το δοκούν και μπόλικα παγάκια.

Κλασική καλοκαιρινή και άκρως μεθυστική συνταγή : κόβετε το καρπούζι στη μέση, αδειάζετε την σάρκα στο μπλέντερ, τη χτυπάτε με λίγο χυμό λεμονιού και λίγη ζάχαρη.

Βάζετε την καρπουζάδα σε κανάτα σερβιρίσματος, προσθέτετε βότκα ή ρούμι κατά το δοκούν και μπόλικα παγάκια.

Μοιράζετε στους φίλους τα ποτήρια τους και η βραδιά συνεχίζεται θαυμάσια. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολειο
Απαράδεκτα κενά εκπαιδευτικών στο Δημοτικό Σχολείο Παξών δύο μήνες πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς
Οι εκπαιδευτικοί ζητούν άμεση κάλυψη όλων των κενών, κατάργηση των αναθέσεων και μόνιμους διορισμούς, υπογραμμίζοντας ότι η παιδεία στα νησιά δεν...
Απαράδεκτα κενά εκπαιδευτικών στο Δημοτικό Σχολείο Παξών δύο μήνες πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς