Ορεινή Ναυπακτία
Αν αυτήν τη μεταβατική εποχή δυσκολεύεστε ν’ αποφασίσετε ανάμεσα σε βουνό ή θάλασσα

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site viewsofgreece.gr θα ανακαλύψουμε τούτη τη γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας όπου οι αποστάσεις ανάμεσα στο κύμα και στα έλατα είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Θα πιούμε το καφεδάκι μας με θέα τις βάρκες που λικνίζονται στο μικρό μεσαιωνικό λιμάνι, θα σεργιανίσουμε στις επάλξεις του κάστρου και στις παλιοκαιρίτικες γειτονιές και στη συνέχεια θα πάρουμε τον σύντομο δρόμο για τα ελατοσκέπαστα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας.

Ναυπακτία

Αν αυτήν τη μεταβατική εποχή δυσκολεύεστε ν’ αποφασίσετε ανάμεσα σε βουνό ή θάλασσα, εδώ στην Αιτωλοακαρνανία δεν θα έχετε παρόμοια διλήμματα, αφού η περιοχή αυτή της Στερεάς Ελλάδας συνδυάζει με ιδανικό τρόπο και τους δυο αυτούς διαφορετικούς κόσμους.

Ναυπακτία

 

Επειδή, πάντα, πρώτα το ζούμε και μετά το γράφουμε και όλοι οι προορισμοί δεν είναι ίδιοι, για μια ακόμη φορά θα αναφερθούμε και εδώ σε ταξιδιωτικές αλήθειες που καταγράψαμε με ρεπορτάζ στο πεδίο, ώστε να αποκομίσετε τις σωστές πληροφορίες και να αποφύγετε τις κακοτοπιές. 

Ναυπακτία

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η φράση «Απορία ψάλτου βηξ»;

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asoee oikonomiko panepistimio
Πανελλήνιες 2024: Τι να σπουδάσω - 10 ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση ​
Εργοδότες εναγωνίως αναζητούν κατάλληλο προσωπικό, αλλά οι νέοι απόφοιτοι ΑΕΙ παραμένουν άνεργοι. Ποιες είναι οι σχολές με υψηλή απορρόφηση αποφοίτων;
Πανελλήνιες 2024: Τι να σπουδάσω - 10 ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση ​