τεστ για προσωπικότητα
Ένα τεστ προσωπικότητας/οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να μας βοηθήσει και να μας αποκαλύψει τι θέλουμε περισσότερο στις σχέσεις μας

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για τους ανθρώπους σε οποιοδήποτε στάδιο της ερωτικής ζωής είναι να καταλάβουν τι είναι πραγματικά σημαντικό για εκείνους και τι θέλουν αληθινά από μία σχέση.

Όλοι θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση, αλλά μπορεί να μην γνωρίζουμε πώς θα το καταφέρουμε αυτό. Ακόμη και αν νομίζουμε ότι ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτή η “ευτυχία”, μπορεί να μην είμαστε ειλικρινείς με τον/την σύντροφό μας.

Ένα τεστ προσωπικότητας/οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να μας βοηθήσει και να μας αποκαλύψει τι θέλουμε περισσότερο στις σχέσεις μας, το οποίο είναι κρυμμένο βαθιά μέσα μας.

Είστε έτοιμοι να μάθετε τι επιθυμείτε περισσότερο σε μια σχέση; Κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα και σημειώστε τι βλέπετε πρώτα.

Τεστ Προσωπικότητας

Ο άνδρας

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο του άνδρα όταν κοιτάξατε την εικόνα, σκέφτεστε με μεγάλη προσοχή. Δεν μπορείτε να σταματήσετε τον εαυτό σας από το να σχεδιάζει τα πάντα, από το τι θα φάτε για κάθε γεύμα την επόμενη μέρα μέχρι το σε ποιο πανεπιστήμιο θα πάνε τα παιδιά που δεν έχετε καν αποκτήσει ακόμα.

Αυτό που θέλετε περισσότερο από μια σχέση και το κρύβετε βαθιά μέσα σας είναι η σταθερότητα και ο έλεγχος.

Αισθάνεστε καλύτερα όταν καθοδηγείτε τους άλλους και είστε ο “καπετάνιος” της ζωής σας. Ένας δυνατός σύντροφος που είναι πρόθυμος να σας αφήσει να έχετε εσείς το τιμόνι στην σχέση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ειδικά όταν σας εμπιστεύεται αρκετά.

Τα πρόβατα

Αν είδατε πρώτα τα πρόβατα στην εικόνα, είστε ένα ευαίσθητο, ρομαντικό άτομο που πληγώνεται εύκολα.

Έχετε ένα βουνό αγάπης να δώσετε, αλλά είστε επιφυλακτικοί να το κάνετε ακριβώς αυτό από φόβο ότι θα σας απορρίψουν ή, ακόμα χειρότερα, θα σας απογοητεύσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να ζείτε έτσι, αλλά σας οδηγεί η καρδιά σας .

Αυτό που θέλετε περισσότερο από μια σχέση και το κρύβετε βαθιά μέσα σας είναι ο/η σύντροφός σας να σας ξεσηκώνει συνεχώς.

Θέλετε ο/η σύντροφός σας να σας λέει ανά πάσα στιγμή ότι σας λατρεύει 100%. Θέλετε μια ζωή που σας εκπλήσσουν με λουλούδια κάθε βράδυ. Θέλετε έναν/μία σύντροφο που θα εμφανίζεται στο γραφείο σας και θα σας κάνει καντάδα με τραγούδια.

Και, επιπλέον, θέλετε κάποιον/α που τα εννοεί όλα απολύτως. Θέλετε μια ζωή στην οποία ο ρομαντισμός έρχεται φυσικά και η αγάπη πίσω από αυτόν είναι αναμφισβήτητα ειλικρινής.

Το αγόρι στο δέντρο

Αν είδατε πρώτα το αγόρι στο δέντρο, είστε αισιόδοξος ρεαλιστής.

Ξέρετε πολύ καλά ότι το επόμενο πρώτο ραντεβού που θα πάτε δεν θα είναι το τελευταίο σας πρώτο ραντεβού, αλλά δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από το να σκέφτεστε την ζωή σας με τον/ην επόμενη παρτενέρ. Έχετε βιώσει πολλά στην ερωτική σας ζωή, ωστόσο εξακολουθείτε να πιστεύετε στην αγάπη.

Αυτό που θέλετε περισσότερο από μια σχέση και το κρύβετε βαθιά μέσα σας είναι η ανοιχτή επικοινωνία και η εμπιστοσύνη.

Δεν χρειάζεσαι λουλούδια και δεν χρειάζεσαι μεγαλοπρεπείς, κενές χειρονομίες. Χρειάζεσαι κάποιον που να καταλαβαίνει ότι μια σχέση λειτουργεί μόνο όταν οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτήν αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια.

Για εσάς, ένας/μία σύντροφος που μπορεί να λέει τη γνώμη του είναι απολύτως βασικό. Για εσάς, το να μιλάτε για τα συναισθήματά σας, τόσο τα καλά όσο και τα κακά, είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε πραγματική και διαρκή οικειότητα.

Οι καλύβες

Αν είδατε πρώτα τις καλύβες, είστε από τους ανθρώπους που φοβούνται μια πραγματική σχέση.

Σας αρέσει η ιδέα να έχετε έναν σύντροφο, αλλά η πραγματικότητα του να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον σας φοβίζει. Έχετε φύγει από καλές σχέσεις στο παρελθόν και ίσως να έχετε εξαφανιστεί ενώ μιλάτε με κάποιον/α. Δεν θέλετε να μείνετε για πάντα μόνοι, αλλά η ιδέα να είστε σε μια “πραγματική” σχέση σας τρομάζει.

Αυτό που θέλετε περισσότερο από μια σχέση και το κρύβετε βαθιά μέσα σας, είναι φιλία και σωματική οικειότητα χωρίς ταμπέλες.

Οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να το αποκαλούν όπως θέλουν, αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς είναι ότι ο σύντροφός σας είναι πρώτα απ’ όλα φίλος. Να καταλαβαίνει ότι επιθυμείτε να προχωράτε με αργά βήματα και να ξέρει ότι ευδοκιμείτε όταν οι σχέσεις σας δεν είναι καθορισμένες.

Πηγή: FOXreport.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPA metaptixiaka
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος