Συνελήφθη ένας 16χρονος για ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καλαμάτα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 16χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας βρέθηκε χθες λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι έξω από το 3ο γυμνάσιο της πόλης περιμένοντας μία φίλη του.
Τότε ξαφνικά του επιτέθηκαν πέντε νεαροί οι οποίοι κατά πληροφορίες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Ο ανήλικος δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Αμέσως μετά ο 16χρονος αποχώρησε για το σπίτι του. Οι δράστες αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο ο ανήλικος κατάφερε να αναγνωρίσει έναν συνομήλικό του.
Οι γονείς του 16χρονου μετέβησαν στην Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του ανηλίκου που αναγνώρισε ο γιος τους.
Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ο 16χρονος δράστης για την επίθεση όπως και ο πατέρας του, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου, ενώ δικογραφία έχει σχηματιστεί και για ακόμα τέσσερα άτομα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ