ΒΡΕΦΟΣ
Το 5,5 μηνών βρέφος αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού οι γιατροί εντόπισαν εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι.

Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης βρίσκεται ένα βρέφος μόλις 5,5 μηνών που χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η μητέρα του βρέφους ξεκίνησε για το νοσοκομείο Παπανικολάου, το οποίο δεν εφημέρευε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πήγε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, μιας και ήταν το πιο κοντινό στο σπίτι της.

Το βρέφος, έπειτα από την εξέταση γιατρών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το οποίο και εφημέρευε.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όμως, έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του βρέφους στο Ιπποκράτειο, που είναι το μοναδικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Το βρέφος χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί εσωτερική αιμορραγία που είχε στο κεφάλι.

Το βρέφος παραμένει νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου σε βαριά κατάσταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα