δώρο πάσχα
Ελληνική εταιρεία δίνει έξτρα οικονομική ενίσχυση για το Πάσχα στους εργαζομένους

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ στους εργαζομένους για το Πάσχα δίνει ο όμιλος Fourlis.

Αναλυτικότερα, ο όμιλος Fourlis αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους εργαζομένους του στην Ελλάδα.

Ειδικότερα και ενόψει Πάσχα 2024, ο όμιλος προσφέρει έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 200 ευρώ ανά εργαζόμενο για αγορές τροφίμων. Η έκτακτη ενίσχυση αφορά σε κάθε εργαζόμενο, είτε μερικής είτε πλήρους απασχόλησης και θα είναι διαθέσιμη στις 29 Απριλίου.

Οι εργαζόμενοι του ομίλου στην Ελλάδα ανέρχονται σε 2.700, ενώ το συνολικό ύψος της προσφοράς ανέρχεται σε 540.000 ευρώ.

Σε σημερινή (23/4) επιστολή προς τους εργαζόμενους, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, κ. κ. Βασίλης Φουρλής και Δημήτρης Βαλαχής, αναφέρεται ότι «καθώς πλησιάζουμε την εορταστική περίοδο του Πάσχα, μια περίοδο συνώνυμη με την αλληλεγγύη, φιλοδοξούμε να κάνουμε πράξη μια από τις βασικές αξίες που πρεσβεύουμε , ‘στο κέντρο μας βρίσκεται ο ‘άνθρωπος’».

«Για το λόγο αυτό θα προχωρήσουμε σε μια επιπλέον πρωτοβουλία υποστήριξης για όλους τους εργαζομένους μας στην Ελλάδα. Γνωρίζοντας ότι καθημερινά δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να προσφέρετε αξία στον πελάτη μας και να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία του και αναγνωρίζοντας την οικονομική συγκυρία της χώρας, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε κάθε εργαζόμενο πλήρους ή μερικής απασχόλησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 29/4 θα είναι διαθέσιμα 200 ευρώ στην επαναφορτιζόμενη κάρτα ΑΒ Βασιλόπουλος που σύντομα θα λάβετε», σημειώνεται επίσης στην επιστολή.

«Η εφάπαξ αυτή καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση της συμβολής και αφοσίωσης σας στην ανάπτυξη του ομίλου μας. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλό Πάσχα σ’ εσάς και τις οικογένειές σας!», καταλήγει η επιστολή των κ. κ. Φουρλή και Βαλαχή.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία
Πόσοι αναπληρωτές θα χρειαστούν τη νέα σχολική χρόνια ακόμη και αν γίνουν διορισμοί σε όλες τις οργανικές θέσεις
Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η παρουσίαση του patreas/ode
Πόσοι αναπληρωτές θα χρειαστούν τη νέα σχολική χρόνια ακόμη και αν γίνουν διορισμοί σε όλες τις οργανικές θέσεις