αστυνομία1
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Σοκ προκαλεί η νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στη Θεσσαλονίκη

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας σοκ για τη σκληρότητα των όσων συνέβησαν.

Μία γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της, την χτυπά και την βίασε δίνοντάς της υπνωτικά χάπια εν αγνοία της.

«Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση»

«Με απειλεί, με χτυπάει και με βρίζει διαρκώς. Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση, δεν μπορούμε να ζήσουμε ως οικογένεια», φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία πριν λίγες ημέρες, όταν κατήγγειλε το τελευταίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, στο επεισόδιο αυτό ο σύζυγός της έφτασε σε σημείο να τη βιάσει χορηγώντας της υπνωτικά χωρίς να το γνωρίζει. Όταν κατάφερε με δυσκολία να ξυπνήσει είδε σημάδια στα χέρια και στα πόδια της. Παρά την κινητοποίηση όμως την αστυνομίας που κλήθηκε από την ίδια, ο καταγγελλόμενος κατάφερε να εξαφανιστεί και να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ η ίδια μαζί με τα τρία παιδιά της 8, 12 και 16 χρόνων φυγαδεύτηκαν σε δομή για να μην τους εντοπίσει.

Δέχεται απειλές

«Πρέπει να ληφθούν ειδικά μέτρα προστασίας, διότι ο μηνυόμενος ακόμη και σήμερα και αφού ήδη αποχώρησε από το σπίτι μετά την έκδοση διάταξης από τον εισαγγελέα, εξακολουθεί να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει είτε τηλεφωνικά είτε διά ζώσης», ανέφερε μιλώντας στη Voria.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μηνύτρια Χρήστος Πλάτσκος. «Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει και η γυναίκα τρέμει από τον φόβο της, αυτή τη φορά πιστεύει ότι την έχει βιάσει», συμπλήρωσε.

Η γυναίκα ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου μετά τα τρία περιστατικά που κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η γυναίκα εξέφρασε έντονους φόβους μήπως τους επιτεθεί πάλι. «Με απειλεί διαρκώς ότι θα με σκοτώσει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν κατέθεσε την τρίτη μήνυση σε βάρος του συζύγου της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα