vravrona
Η κάμερα ασφαλείας «πρόδωσε» τον πατέρα - Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική στη σορό του βρέφους

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια, στην Βραυρώνα, έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η ΕΡΤ, και το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ο άνδρας με ταχύ βήμα, να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και να βάζει τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια. 

Το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου της περιοχής όπου διέμενε το ζευγάρι είναι αυτό που εξ'αρχής μπήκε στο στο μικροσκόπιο των Αρχών και ουσιαστικά πρόδωσε τον πατέρα του άτυχου μωρού.

Όπως φαίνεται, ο άνδρας έχει βγει από το «λουτρό αίματος» του δωματίου του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν με τη σύζυγό του ως υπάλληλοι.

Στα χέρια του κρατάει τη σακούλα με το βρέφος που μόλις είχε γεννήσει η γυναίκα του και με γοργό βηματισμό και απόλυτη ψυχραιμία, βγαίνει έξω και το απορρίπτει στον κάδο.

Αυτές τις εικόνες επεξεργάστηκαν εξαρχής οι αναλυτές της ΕΛΑΣ και οδηγήθηκαν στη λύση του μυστηρίου, ενώ αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί, είναι την ιατροδικαστική εξέταση για να φωτίσουν πλήρως την υπόθεση αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Το χρονικό

Η υπόθεση ξετυλίχτηκε όταν η μητέρα πήγε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είτε η γυναίκα κυοφορούσε και απέβαλε είτε γέννησε μόνη της. Όταν την ρώτησαν πού είναι το μωρό, οι γονείς δεν απαντούσαν και οι γιατροί κάλεσαν τις Αρχές.

Ομολόγησε ο πατέρας

Ο 24χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα ομολόγησε πως αυτός πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια καθώς, όπως υποστηρίζει, γεννήθηκε νεκρό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ομολόγησε στις Αρχές που αυτός ήταν που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια καθώς ήταν νεκρό.

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για κάτι άλλο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2024: Τότε θα ανακοινωθούν οι βαθμοί

"Αντικρίζω" ή "αντικρύζω", "επηρεάζω ή "επιρρεάζω";

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 5/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ στην Εθνική Βιβλιοθήκη και στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες για το σχολικό...
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ στην Εθνική Βιβλιοθήκη και στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες
panellinies d
Πανελλήνιες 2024 - ΟΕΦΕ: Πιο δύσκολα από τα περσινά τα θέματα στα Μαθηματικά ΓΕΛ
ΟΕΦΕ: Τα θέματα στα Μαθηματικά των πανελλαδικών 2024 είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και απευθύνονται σε πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές.
Πανελλήνιες 2024 - ΟΕΦΕ: Πιο δύσκολα από τα περσινά τα θέματα στα Μαθηματικά ΓΕΛ