Άγνωστοι εισέβαλαν στο 4ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και προκάλεσαν ζημιές σε τζάμια και στο φιλέ του βόλεϊ. Οι άνθρωποι του σχολείου χθες το πρωί (15/05) ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το θέαμα, που προκλήθηκε λογικά τη νύχτα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα βράδια τόσο στο κτιριακό συγκρότημα του 4ου όσο και του 1ου (Λυκείου - Γυμνασίου) εισέρχονται πολλά νεαρά άτομα. Δυστυχώς κάποια εξ αυτών φαίνεται ότι προχωράνε σε πράξεις που τιμωρούνται και από το νόμο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχει πέσει στο τραπέζι με το δήμο Λαμιέων που είναι υπεύθυνος για τα σχολικά κτίρια, η τοποθέτηση καμερών οι οποίες θα λειτουργούν μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ