Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου έως την Κυριακή 30 Ιουνίου, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή θεμελίωσης Μεσοβάθρου Μ2, Γέφυρας (flyover) και μετατόπισης καλωδίων Μέσης Τάσης».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική ανά λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της συμβολής με την οδό Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, στην περιοχή των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας.
Κατά την παραπάνω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ