δικαστήριο
Γνωστός δικηγόρος κατηγορείται ότι κακοποίησε τη σύζυγό του

Η εισαγγελία Εφετών άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα κατά γνωστού δικηγόρου της Αθήνας για κακοποίηση της συζύγου του

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας πέρασαν χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρος της Αθήνας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 37χρονης συζύγου του, που είναι επίσης νομικός.

Ο φερόμενος δράστης είναι ένας 52χρονος δικηγόρος ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στο Εφετείο και όχι στην Ευελπίδων λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας (ονομάζεται ειδική δωσιδικία) όπου όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις εισαγγελέας Εφετών, αναλαμβάνει την άσκηση διώξεων και την τυχόν παραπομπή σε δίκη.

Το περιστατικό βίας

Όπως έχει γίνει γνωστό όλα ξεκίνησαν στις 00:10 της Κυριακής όταν η 37χρονη τραυματισμένη γυναίκα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της με ίδια μέσα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 37χρονη ήταν σε άθλια κατάσταση και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε ένα ατύχημα και ότι τα τραύματα προήλθαν από την πτώση.

Ωστόσο ένας γιατρός της ιδιωτικής κλινική κατά την εξέταση της απεφάνθη ότι η τραυματίας, έχει χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα σε διάφορα σημεία του σώματος με αποτέλεσμα να επιμένει πως δεν συνάδουν με την εκδοχή που έδωσε το ζεύγος και να ειδοποιηθεί η άμεσα η Αστυνομία.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο νοσοκομείο, οδήγησαν τον δικηγόρο στο τμήμα της Ομόνοιας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Ο εισαγγελέας που ενημερώθηκε έδωσε εντολή να συλληφθεί ο δικηγόρος ο οποίος σήμερα το πρωί ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία και πέρασε από τα Εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ για λήψη αποτυπωμάτων και φωτογραφιών. Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα