Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και τα παγωτά αποτελούν έναν πολύ αγαπητό τρόπο να δροσιστούμε.
Η συνταγή για παγωτό φράουλα με 3 υλικά, θα σας λύσει τα χέρια.
Υλικά
- 500 ml κρέμα γάλακτος 36% ARLA
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 400 γρ. φρέσκες φράουλες
Εκτέλεση
Σε ένα μούλτι, πολτοποιούμε τις φράουλες, αφού πριν τις έχουμε καθαρίσει.
Στον κάδο του μίξερ, με το σύρμα, χτυπάμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να γίνει μία ελαφριά σαντιγί.
Αμέσως μετά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο που είναι παγωμένο.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για ένα λεπτό.
Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τις πολτοποιημένες φράουλες.
Ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα κέικ και καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Πηγή: dimitriosmakriniotis.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/11
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη