Thumbnail
Φέρεται να δήλωνε εισόδημα 50.000 ευρώ και αυτό «χτύπησε» καμπανάκι στους ελεγκτές - Η ενόχλησή του για τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως η περιουσία του Αντώνη Ρέμου δεσμεύτηκε για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7/24), η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του πασίγνωστου τραγουδιστή μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ.

Η Αρχή, ερευνώντας εταιρεία του καλλιτέχνη, η οποία δεν ασχολείται με το θέαμα, αλλά άλλες δραστηριότητες, βρέθηκε μπροστά σε τυχόν αξιόποινες πράξεις εκ μέρους του τραγουδιστή και συγκεκριμένα φοροδιαφυγής ύψους 1.500.000 ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Έτσι, προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρείας, σκαφών αλλά και θυρίδων στη περίπτωση που υπάρχουν, έως το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

«Δεν με κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις»

Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω ανακοίνωσης που έδωσαν στη δημοσιότητα οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του, Στάθης Μπακάλης και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, απαντά για το πως «πιάστηκε» από την Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων για φοροδιαφυγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή.

Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith2
ΠΟΣΥΠ: Καταγγέλλει εγγράφως τον Διευθυντή Π.Ε Αν.Αττικής για «ανάρμοστη και αλαζονική συμπεριφορά»
ΠΟΣΥΠ: «Οι αλαζονικές, κατακριτέες και κολάσιμες διοικητικές πρακτικές του δεν θα μπορούσαν να μην συνοδεύονταν από τις εντάσεις και τις φωνές, τις...
ΠΟΣΥΠ: Καταγγέλλει εγγράφως τον Διευθυντή Π.Ε Αν.Αττικής για «ανάρμοστη και αλαζονική συμπεριφορά»
Μακρή βουλή
Μακρή για 10.000 διορισμούς: «Δεν καλύπτονται όλα τα κενά, αλλά καλύπτονται σημαντικά»
«Τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα βρίσκονται στις θέσεις τους»- Πώς θα γίνει η επιλογή των εκπαιδευτικών
Μακρή για 10.000 διορισμούς: «Δεν καλύπτονται όλα τα κενά, αλλά καλύπτονται σημαντικά»