Σε δίκη γνωστός τράπερ για τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου φοιτητή
Το Δικαστικό Συμβούλιο θεωρεί ότι από την πράξη τους αυτή προκάλεσαν στον παθόντα βαριά σωματική βλάβη, και δη κίνδυνο ζωής, βαριά και μακροχρόνια ασθένεια

Στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπονται να δικαστούν 25χρονος γνωστός τράπερ και ο 24χρονος φίλος του που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά – για ασήμαντη αφορμή – έναν 23χρονο φοιτητή, τον περασμένο Ιανουάριο, σε νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι – προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών – παραπέμπονται σε δίκη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, κατά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, όπως ήταν η ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε αρχικά και για την οποία κλήθηκαν να απολογηθούν στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Το Δικαστικό Συμβούλιο θεωρεί ότι από την πράξη τους αυτή προκάλεσαν στον παθόντα βαριά σωματική βλάβη, και δη κίνδυνο ζωής, βαριά και μακροχρόνια ασθένεια. Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, ο 23χρονος φοιτητής βρισκόταν τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου με δύο φίλους του σε μπαρ της οδού Συγγρού, όταν αναγνωρίζοντας τον τράπερ τον πλησίασε και του απηύθυνε τη φράση “εσύ είσαι διάσημος”. Τότε ο 25χρονος μουσικός τον κάλεσε κοντά του και του απάντησε “τι είπες ρε, εγώ είμαι διάσημος”, χτυπώντας τον αιφνιδιαστικά με το πρόσωπό του στο κεφάλι (κουτουλιά).

Το θύμα, κατά πληροφορίες, τραντάχτηκε κάνοντας ένα με δυο βήματα πίσω και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει ο 24χρονος φίλος του τράπερ τον κλώτσησε με δύναμη στον θώρακα, με συνέπεια ο φοιτητής να πέσει κάτω και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χάνοντας για λίγα λεπτά τις αισθήσεις του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα