χαρτί υγείας
Γιατί και σε τι είναι αποτελεσματικό το χαρτί υγείας;

Οι TikTokers άρχισαν να βάζουν τα χαρτιά υγείας στο ψυγείο τους επειδή λέγεται ότι βοηθάει με τις δυσάρεστες μυρωδιές – σκεφτείτε το επιπλέον μουχλιασμένο τυρί που είχατε γεμίσει στο πίσω μέρος εδώ και πολλά χρόνια…

Γιατί και σε τι είναι αποτελεσματικό το χαρτί υγείας;

Και όλα αυτά οφείλονται στις απορροφητικές ιδιότητες του ρολού τουαλέτας, ικανό να ρουφήξει κάθε υπερβολική υγρασία που παραμένει στο ψυγείο, κάτι που βοηθά στην αποτροπή της περαιτέρω ανάπτυξης των οσμών.

Ωστόσο, είναι πραγματικά το ρολό τουαλέτας η μόνη επιλογή; Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κόψετε επιπλέον δέντρα για να κρατήσετε τη δυσοσμία μακριά από το ψυγείο σας.

Μαγειρική σόδα και… έχεις την υγειά σου

Αντί για ρολό, η μαγειρική σόδα είναι μια εξαιρετική επιλογή και είναι στην πραγματικότητα πιο αποτελεσματική. Απορροφά την υπερβολική υγρασία στο ψυγείο που βοηθά στην αποφυγή επιδείνωσης οποιασδήποτε μυρωδιάς.

Η μαγειρική σόδα είναι επίσης μια πιο οικονομική μέθοδος, με την τιμή μιας κονσέρβας μαγειρικής σόδας να κοστίζει συνήθως λίγο περισσότερο από την τιμή ενός μόνο ρολού χαρτιού υγείας.

Η μαγειρική σόδα διαρκεί επίσης τρεις μήνες κάθε φορά, ενώ το χαρτί υγείας θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε τρεις εβδομάδες περίπου.

Εάν δεν έχετε μαγειρική σόδα στα ντουλάπια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάδι από σπόρους μαύρου κύμινου, ενεργό άνθρακα ή εκχύλισμα βανίλιας, εάν θέλετε πραγματικά να το χαρίσετε και να μυρίσει το ψυγείο σας αρκετά όμορφα.

Αλλά αν οι απελπισμένοι καιροί απαιτούν απελπισμένα μέτρα και χρειάζεστε μια γρήγορη λύση, τότε το ρολό τουαλέτας ή ακόμα και η εφημερίδα σίγουρα κάνει το κόλπο.

Πηγή: FOXreport.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα