Ντέμη Γεωργίου
Σε βίντεο που ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα, συγγενείς και φίλοι είπαν ότι η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη (25/7) στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Όσοι παρευρεθούν στην κηδεία να είναι ντυμένοι στα λευκά ήταν η τελευταία επιθυμία της Ντέμης Γεωργίου, της πρώην παίκτριας του Masterchef που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 39 ετών, έπειτα από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Σε βίντεο που ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα, συγγενείς και φίλοι είπαν ότι η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη (25/7) στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Ανδριάνα Μανέττα ανέφερε ότι «αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου» ενώ ο Άρτσι Καραχάλιος είπε ότι «σας περιμένουμε όλους εκεί και όχι εμείς, νομίζω σας περιμένει η Ντέμη». «Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί και να αναπαυθεί με ειρήνη στο φως από εκεί που προερχόταν», δήλωσε στο τέλος η Ανδριάνα Μανέττα.

Στην περιγραφή, σημειώνεται: «Εκ μέρους των φίλων και των αγαπημένων της Ντέμη... Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 25/07/24 στις 12πμ στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών. Μετά από επιθυμία της εκλιπούσας, όποιος επιθυμεί να παραστεί να ντυθεί στα λευκά και αντί στεφάνων θα θέλαμε την στήριξη στην Φιλοζωική PAWS - Paros Animal Welfare Society».

Η σεφ που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το MasterChef, το 2020, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη όσο βρισκόταν στην Πάρο, όπου και εργαζόταν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα από το νησί, παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και τελικά, έχασε τη μάχη με τη ζωή.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς λέγεται ο κουλ στα ελληνικά;

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παπαστεργίου
Παπαστεργίου: Έως τα τέλη καλοκαιριού ο Προσωπικός Αριθμός
«Σημασία έχει όχι απλά να τον βγάλουμε, αλλά να μπορέσει ο Προσωπικός Αριθμός να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα του πολίτη και να απλοποιήσει...
Παπαστεργίου: Έως τα τέλη καλοκαιριού ο Προσωπικός Αριθμός
λεωφορείο
Λεωφορείο: Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν 53χρονη επειδή τους έκανε παρατήρηση για φασαρία
Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό έπειτα από περίπου 1 ώρα, με τους δράστες να παραμένουν άφαντοι μέχρι στιγμής
Λεωφορείο: Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν 53χρονη επειδή τους έκανε παρατήρηση για φασαρία