peripoliko astinomia perama
Επέστρεψε στον τόπο του …εγκλήματος, παριστάνοντας τον αστυνομικό και την έκλεψε εκ νέου!

Απίστευτο βίντεο που δείχνει πώς 47χρονος απατεώνας από το Ηράκλειο εξαπάτησε δύο φορές μέσα σε δέκα ημέρες υπερήλικη σε χωριό του δήμου Χερσονήσου, παριστάνοντας τον Σέρλοκ Χολμς που …εξιχνίασε την υπόθεση, δημοσιεύει το Cretalive.gr

Το ρεσιτάλ του 47χρονου που φέρεται να έχει εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους σε χωριά του δήμου Χερσονήσου (σε τρεις περιπτώσεις υπάρχει επίσημη καταγγελία και βιντεοληπτικό υλικό) είναι ασύλληπτο. Ο αθεόφοβος κατάφερε να αποσπάσει από την ίδια ηλικιωμένη δύο φορές χρήματα μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Η δεύτερη φορά είναι αυτή που καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο. Μετά το πρώτο κρούσμα και αφού ο δράστης απέσπασε από το ηλικιωμένο ζευγάρι το ποσό των 700 ευρώ, στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας εγκατέστησε στο σπίτι κάμερα.

Ο 47χρονος, ο οποίος ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, είχε το θράσος να ξαναπάει στο σπίτι των γερόντων, να τους χαιρετίσει και να συστηθεί ως αστυνομικός της Χερσονήσου. «Τον βρήκαμε τον κλέφτη!» είπε στη γιαγιά.

«Ένα κ@λ@παιδο από τις Μοίρες είναι». Μάλιστα κατακεραυνώνει τη γιαγιά που βάζει ξένους στο σπίτι της.

Και κάπου εκεί ο 47χρονος σκάει το νέο παραμύθι. Ρωτάει τη γιαγιά να του υποδείξει που είχε βάλει τα λεφτά ώστε να τραβήξει δύο φωτογραφίες για τη δικογραφία. Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη το πιστεύει και τον κατευθύνει στο σημείο που είχε το πορτοφόλι της, όσο αποκαλεί «κερατά» τον δράστη από τις Μοίρες. Η ίδια παραμένει καθήμενη λόγω κινητικών προβλημάτων όσο ο απατεώνας «ξαφρίζει» εκ νέου τα λεφτά της.

Ο δήθεν «αστυνομικός» αποχωρεί από το σπίτι, λέγοντας στη γιαγιά ότι πάει να φέρει ένα έγγραφο για να το υπογράψει. Ο συνεργός του αναμένει έξω με το αυτοκίνητο και φυσικά τρέπονται σε φυγή.

 

 

Τελικά ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Χερσονήσου.

Τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον έστειλαν «πακέτο» με τη δικογραφία στη δικαιοσύνη, κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Μάλιστα στη δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμα κατηγορούμενος ως συνεργός.

Στον ίδιο κατηγορούμενο αποδίδεται μία ακόμα περίπτωση απάτης στην περιοχή της Ανώπολης, ενώ ανάλογα κρούσματα σημειώθηκαν και στην περιοχή της Επισκοπής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα