peripoliko
Σοκ προκαλούν όσα αναφέρει η σύζυγος του τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Κρήτη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας Ελληνοκαναδός τουρίστας σε μπαρ του Ηρακλείου στην Κρήτη, ενώ δικαιοσύνη ζητά η σύζυγός του.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού παραμένουν άφαντοι μέχρι σήμερα, παρότι εκδόθηκαν σε βάρος του εντάλματα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Υπενθυμίζεται πως για το αιματηρό περιστατικό έχουν ταυτοποιηθεί ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι της Κρήτης.

Μεταξύ ζωής και θανάτου

Η σύζυγός του 49χρονου μιλώντας στο STAR αναφέρει πως είναι θαύμα ότι ζει ο άνδρας της και πως βρισκόταν κυριολεκτικά μεταξύ ζωής και θανάτου. «Για εμένα το σημαντικό είναι ο Εμμανουήλ να γυρίσει πίσω στην ζωή. Αλλά αυτοί ακόμα είναι ελεύθεροι και δεν έχουν συλληφθεί δύο εβδομάδες μετά. Ξέρω ότι η αστυνομία θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Το πιστεύω αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Στον Καναδά όπου ζω οι κατηγορούμενοι φθάνουν γρήγορα ενώπιον του δικαστικού συστήματος, καθώς αποτελούν απειλή για την κοινωνία στο σύνολό της. Δεν νομίζω ότι κανένας θα ήθελε να είναι στη θέση μας αυτή τη στιγμή, γιατί βρεθήκαμε στην κόλαση. Δεν μπορώ να τους αποκαλέσω ανθρώπους. Θέλουμε δικαιοσύνη» σημείωσε, ενώ για την πορεία της υγείας του 49χρονου ανέφερε πως  «αναρρώνει σιγά σιγά μέρα με τη μέρα αλλά η πλήρης ανάρρωση όπως μιλήσαμε με τους γιατρούς μπορεί να πάρει έναν χρόνο. Βλέπει πολύ θολά. Είναι θαύμα ότι ακόμα ζει».

Ανησυχία για τους χειρισμούς της αστυνομίας

Ο δικηγόρος του 49χρονου, σε επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, εκφράζει την αγανάκτησή του και την έντονη ανησυχία σχετικά με τους χειρισμούς των Αρχών στο θλιβερό συμβάν της 16ης Απριλίου με τον άγριο ξυλοδαρμό του πελάτη του από πέντε άτομα μέσα σε ένα μπαρ στο Ηράκλειο.

Αναλυτικότερα, κάνει λόγο για «προφανή αδυναμία ή απροθυμία της τοπικής αστυνομίας να εντοπίσει και να συλλάβει τους υπόπτους» και για αδράνεια που «υπονομεύει την εμπιστοσύνη του κοινού στο σύστημα δικαιοσύνης», ενώ «αποτελεί και σημαντική απειλή για την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 31/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

DYPA katartisi
ΔΥΠΑ: Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις για 1.000 νέες θέσεις εργασίας για ανέργους
Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 70% του μισθού και των εισφορών (έως 17.160 ευρώ συνολικά) για 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12
ΔΥΠΑ: Έως την Παρασκευή οι αιτήσεις για 1.000 νέες θέσεις εργασίας για ανέργους
ypaith2
Η πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ
Οι αναλυτικοί πίνακες με τις διαθέσιμες περιοχές διορισμού εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Η πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ
europaiki_enosi
Ευρωπαϊκή Ένωση: Ανακοινώθηκαν 864 μόνιμες προσλήψεις χωρίς πτυχίο- Πώς θα κάνετε αίτηση
Γενικό διαγωνισμό για προσλήψεις 864 ατόμων διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).
Ευρωπαϊκή Ένωση: Ανακοινώθηκαν 864 μόνιμες προσλήψεις χωρίς πτυχίο- Πώς θα κάνετε αίτηση