petrounias
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS
Το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα πάρει χώρος στο ΟΑΚΑ

Επέστρεψε στην Ελλάδα πριν λίγη ώρα ο Λευτέρης Πετρούνιας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχοντας στις «αποσκευές» του το χάλκινο μετάλλιο.

Το όνομά του στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ

Ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε ιστορία στη Γαλλία, καθώς έγινε ο μοναδικός αθλητής που έφτασε τα τρία ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους.
Τον Έλληνα αθλητή υποδέχθηκε στην Αθήνα και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ο Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε, μάλιστα, κατά την άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια από το Παρίσι ότι το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα πάρει το όνομα του “Μίδα των κρίκων”.

«Συναισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης. Λευτέρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού, της ελληνικής Πολιτεία. Για τη μεγάλη τιμή που μας δίνεις, τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, το οποίο είναι το εμβληματικό μας κτήριο, είναι πλέον το σπίτι που θα είναι η γυμναστική σε επίπεδο επικράτειας, από τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται παρουσία του πρωθυπουργού η ονοματοδοσία, θα έχει το όνομά σου, Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρούτσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 7/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apple-books_foto_education.jpg
Εκπαιδευτικοί Λάρισας: «Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης που αναστέλλει την κατάτμηση τμημάτων»
«Αυτή η εξέλιξη είναι απαράδεκτη, εξοργιστική καθώς καθιερώνονται πολυπληθή τμήματα με γνωματεύσεις Παράλληλων Στηρίξεων και Παρακολούθησης σε...
Εκπαιδευτικοί Λάρισας: «Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης που αναστέλλει την κατάτμηση τμημάτων»
Πλημμύρες στη Λάρισα
Απίστευτο: Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες «έφαγαν» την ενίσχυση των 250 ευρώ που έδωσε Μητρόπολη σε πλημμυροπαθείς
Βοήθημα 250 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς «φαγώθηκε» από τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και Δημόσιο - Σωρεία καταγγελιών
Απίστευτο: Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες «έφαγαν» την ενίσχυση των 250 ευρώ που έδωσε Μητρόπολη σε πλημμυροπαθείς