fotia attiki10
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Οι μαθητές γυμνασίου οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας όπου έδωσαν κατάθεση

Στην προσαγωγή δύο ανηλίκων αγοριών που φέρονται να εμπλέκονται στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τη Δευτέρα 12/08 λίγο πριν τις 20:00 στην περιοχή της Τερψιθέας στην 'Ανω Γλυφάδα προχώρησε η αστυνομία.

Οι μαθητές γυμνασίου οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου έδωσαν κατάθεση και, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται να υποστήριξαν ότι έβαλαν τη φωτιά για «παιχνίδι».

Όπως ανέφερε ο δήμος Γλυφάδας σε ανακοίνωσή του, οι δύο ανήλικοι εθεάθησαν «επί το έργον», κυνηγήθηκαν από κατοίκους, αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν. Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα.

«Ευτυχώς όλα καλά. Εστία φωτιάς είχαμε λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ σήμερα στην Άνω Γλυφάδα, στην Τερψιθέα, πίσω ακριβώς από το γήπεδο ποδοσφαίρου. Στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά, που είναι δύσβατο και μη προσβάσιμο από οχήματα, έφτασε άμεσα η πολιτική μας προστασία και οι εθελοντές μας που περιπολούσαν στην περιοχή και η πυροσβεστική που επιχείρησε μάλιστα με δύο ελικόπτερα και η πυρκαγιά έσβησε. Τα ελικόπτερα χρησιμοποίησαν το νερό από δεξαμενή που έχουμε εγκαταστήσει στην περιοχή και έτσι χωρίς καμία καθυστέρηση μπόρεσαν να επιχειρήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Μάλιστα συμπλήρωσε: «Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας η σημερινή πυρκαγιά είναι αποτέλεσμα εμπρησμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στην πολιτική μας προστασία και στους εθελοντές μας, στις εθελοντικές ομάδες γειτονικών Δήμων. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουμε σε διαρκή εγρήγορση και επιφυλακή όλο το βράδυ για να μην υπάρξει η παραμικρή αναζωπύρωση από τα καντηλάκια».

»Συνεχίζουμε να παραμένουμε σε πλήρη επιφυλακή και επαγρύπνηση για τη συνέχεια της αντιπυρικής περιόδου. Μακάρι να μην υπάρξει άλλο περιστατικό οπουδήποτε αλλού αυτές τις κρίσιμες ώρες για να παραμείνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συγκεντρωμένες στη Βορειοανατολική Αττική», κατέληξε ο κ. Παπανικολάου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Monimoi dikastiria
Σοκ στη Μαγνησία: 30χρονη κατήγγειλε για ξυλοδαρμό σύζυγό, πεθερά και κουνιάδα
H 30χρονη γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, την πεθερά της και την κουνιάδα της, με αφορμή οικονομικές διαφορές που είχε το ζευγάρι,...
Σοκ στη Μαγνησία: 30χρονη κατήγγειλε για ξυλοδαρμό σύζυγό, πεθερά και κουνιάδα
βιασμός
Φρίκη στην Ηλεία: 14χρονη κατήγγειλε 24χρονο ότι την απήγαγε και τη βίασε
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 24χρονου Πακιστανού ενώ η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στο Γ.Ν. Παίδων Πατρών, ενώ διενεργήθηκε και...
Φρίκη στην Ηλεία: 14χρονη κατήγγειλε 24χρονο ότι την απήγαγε και τη βίασε