mitsotakis
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
«Αυτά τα οποία λέμε μπορούμε να τα υλοποιήσουμε και τα έργα το αποδεικνύουν»

Στις 30 Νοεμβρίου θα παραδοθεί το μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας για τα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης erga.gov.gr, σημείωσε πως η Θεσσαλονίκη αλλάζει και ότι καμία κυβέρνηση δεν έχει πραγματοποιήσει τόσα έργα υποδομής στην πόλη.

«Αυτά τα οποία λέμε μπορούμε να τα υλοποιήσουμε και τα έργα το αποδεικνύουν» είπε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι η Θεσσαλονίκη θα έχει σύντομα το πιο σύγχρονο αντικαρκινικό νοσοκομείο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε έργα υποδομών και συγκεκριμένα στο FlyOver αλλά και στο Μετρό, ένα έργο για το οποίο πολλοί είχαν μιλήσει, όπως είπε ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο «για ένα μουσείο εντός του σταθμού και για το ομορφότερο μετρό στον κόσμο».

Για τις υποδομές του ΕΣΥ

«Η Θεσσαλονίκη εντός της επόμενης τετραετίας θα έχει το πιο σύγχρονο αντικαρκινικό νοσοκομείο και το πιο σύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο στη χώρα, σε συνδυασμό με σημαντικές παρεμβάσεις οι οποίες γίνονται από το Ταμείο Ανάκαμψης σε όλες τις κτιριακές μας υποδομές, σε τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, σε Κέντρα Υγείας», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Ουδέποτε είχαμε ένα τέτοιο σχέδιο ανάταξης των υποδομών του ΕΣΥ, όπως αυτό το οποίο υλοποιείται από αυτή την κυβέρνηση. Και επειδή πολλά από αυτά τα έργα είναι έργα του Ταμείου Ανάκαμψης, έχουν και πολύ αυστηρά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας συνολικά θα δουν μια σημαντικότατη αλλαγή στις υποδομές των υφιστάμενων νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας μέσα στους επόμενους 18 με 24 μήνες».

Νωρίτερα σήμερα, ο Κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Διοικητήριο στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κώστας Γκιουλέκας.

Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, στην οποία ήταν παρούσα και η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 28/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

1-organosi-meletis.jpg
Κέντρα Μελέτης Δημοτικού: Ερχεται σχέδιο νόμου που θα ρυθμίζει την άναρχη λειτουργία τους
ΟΙΕΛΕ: Θα πρέπει να υπάρξει αυστηρότατος έλεγχος των ήδη υπαρχόντων Κέντρων Μελέτης, γιατί πολλά από αυτά δεν πληρούν ούτε καν τους στοιχειώδεις...
Κέντρα Μελέτης Δημοτικού: Ερχεται σχέδιο νόμου που θα ρυθμίζει την άναρχη λειτουργία τους