Καιρός: Πότε ξεκινά η νέα κακοκαιρία - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»
Καιρός: Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο της νέας κακοκαιρίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται και τις επόμενες ημέρες η αστάθεια του καιρού στη χώρα, ενώ σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη έρχεται νέα κακοκαιρία στη χώρα το Σαββατοκύριακο που θα φέρει έντονα φαινόμενα.

Σήμερα, Τρίτη όπως και αύριο Τετάρτη αναμένεται αστάθεια τις απογευματινές ώρες σε ηπειρωτικές περιοχές, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες να αναμένονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα περιοριστεί η αστάθεια και το Σαββατοκύριακο τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως μια διαταραχή από την κεντρική Ευρώπη θα κινηθεί πιο ανατολικά και η κακοκαιρία θα επηρεάσει και την χώρα μας, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Στο πεδίο των ανέμων δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο με τους βοριάδες να επιμένουν στο Αιγαίο στα 5-6 μποφόρ, ενώ το Ιόνιο θα έχει 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία πάντως θα ανέβει στους 35-36 βαθμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Είσαι άνεργος στο κέντρο της Αθήνας; ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ έκτακτο επίδομα 1000 ευρώ 

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/12

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαλοπουλα
Γαλοπούλα: Γιατί την λατρεύουν τόσο πολλοί και πόσο υγιεινή είναι πραγματικά;
Από τα προϊόντα στο ράφι του σούπερμαρκετ, έως το κυρίως γεύμα των Χριστουγέννων, η γαλοπούλα προτιμάται παγκοσμίως ως η πιο υγιεινή επιλογή κρέατος...
Γαλοπούλα: Γιατί την λατρεύουν τόσο πολλοί και πόσο υγιεινή είναι πραγματικά;