Σέρφερ
Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη ανοιχτά της Κω

Σέρφερ εντόπισε πτώμα άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα, στην Κω.

Ο σέρφερ που βρήκε το πτώμα, ανέβασε το περιστατικό στο κανάλι του στο YouTube. Ο συγκεκριμένος youtuber μάλιστα συνηθίζει να τραβάει με action camera τις περιπέτειές του στην Κω, και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο σέρφερ, ενώ είχε την action camera πάνω του, εντόπισε το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει την θάλασσα, στην περιοχή Λάμπη.

Ο σέρφερ κατέγραψε το περιστατικό, και αποφάσισε να το ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube. Το Λιμενικό κλήθηκε, ενώ μέσα σε 10-15’ είχε φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα η σορός του άνδρα και δεν υπάρχει κάποια δήλωση αγνοούμενου στο νησί.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός βρίσκεται περισσότερο από μία εβδομάδα στο νερό, και εκτιμά πως έρχεται από μακριά και όχι από κάποιο μέρος της Ελλάδας.

Τι είπε ο σέρφερ

Ο σέρφερ, Διονύσης Μπαλτσής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για το περιστατικό. «Την Κυριακή, το μεσημέρι, γύρω στις 3 η ώρα, εγώ με έναν φίλο κάναμε kite surf στην Λάμπη, στον Φάρο, όπως συνήθως και βρήκα τον άνθρωπο να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Πιστεύω ήταν 2-3 μέρες μέσα στο νερό, γιατί είχε ασπρίσει τελείως το σώμα του, και είχε μαύρες κηλίδες πάνω στο δέρμα», τόνισε ο σέρφερ.

Στην συνέχεια ανέφερε ο κ. Μπαλτσής: «Ήταν λευκός, φαλακρός και φορούσε ρούχα τα οποία φοράμε και εμείς, του σερφ, δηλαδή λύκρα μπλουζάκι και παντελονάκι από αυτά που στεγνώνουν γρήγορα, δεν φάνηκε να είναι κάποιος μετανάστης. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε την θάλασσα, έκανε κάποιο υδάτινο σπορ. Είχαν ενημερωθεί ήδη οι Αρχές γιατί το πτώμα ήταν πάρα πολύ κοντά στην ακτή, δηλαδή γύρω στα 100 μέτρα. Και από τα ξενοδοχεία είχαν έρθει ήδη τουρίστες και βγάζανε βίντεο και υπάρχει και ένα φυλάκιο του στρατού, που τους έκανα νόημα ότι υπάρχει ένα πτώμα στην θάλασσα. Ερχόταν σιγά σιγά προς τα έξω γιατί τα νερά ήταν ρηχά και καθαρά».

«Έχει έρθει από αρκετά ψηλά, από τη Σάμο, παράλια της Τουρκίας, πάνω από τα Ίμια. Ήταν σοκαριστικό, εντάξει δεν βλέπεις κάθε μέρα πτώμα στην θάλασσα. Μπήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα», κατέληξε ο σέρφερ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 12/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατάληψη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Συγχωνεύσεις τμημάτων: Κατάληψη στο γραφείο διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Video)
Κατάληψη στο γραφείο του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων
Συγχωνεύσεις τμημάτων: Κατάληψη στο γραφείο διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Video)