ξυλοδαρμος
Ο πρώην άντρας της ήθελε να της αρπάξει το παιδί

Συγκλονίζει το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό 40χρονης από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του 4χρονου παιδιού της, στα Χανιά.

Σύμφωνα με βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ Χανίων, ο άντρας αρχίζει να ρίχνει γροθιές στη γυναίκα – δημοτική υπάλληλο μπροστά στο δημαρχείο στις Βρύσες Αποκορώνου.

Ο άντρας επιχείρησε να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει -όπως ισχυρίστηκε- στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, άρχισε να την χτυπά.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται ότι ο 40χρονος είχε σταθμεύσει νωρίτερα το αυτοκίνητό του έξω από το δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια βγήκε και περίμενε τη στιγμή που η πρώην σύζυγός του, θα πήγαινε το τετράχρονο αγοράκι τους στο σχολείο.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι όταν ο πατέρας πλησιάζει και αγκαλιάζεται με το παιδί του, η μητέρα δεν παρεμβαίνει, αντίθετα, δίνει χρόνο στον πατέρα να του μιλήσει.

Έσερνε το παιδί

Όταν ο 40χρονος παίρνει το παιδί από το χέρι και αρχίζει να απομακρύνεται πεζός  -όχι από το πεζοδρόμιο, αλλά μέσα στον δρόμο- η μητέρα του 4χρονου επιχειρεί να πάρει το παιδί.

Τότε ξεσπάει το περιστατικό βίας με τον άντρα, σέρνοντας αρχικά το παιδάκι από το χέρι να κλωτσάει και να χτυπάει την πρώην σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια το παιδάκι βρίσκεται πεσμένο, δίπλα στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου, που ευτυχώς δεν έτρεχε γρήγορα.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου έληξε χάρη στην παρέμβαση των δημοτικών υπαλλήλων.

Η μαρτυρία της γυναίκας

«Πλέον φοβάμαι για τη ζωή μου. Μένω μόνη μου με το παιδί και μετά το περιστατικό φοβάμαι για μένα και το παιδί μου. Είναι επικίνδυνος. Πίνει, είναι αλκοολικός, κάνει και άλλες ουσίες και είναι και κακοποιητικός. Τέσσερα χρόνια τώρα τραβάω ένα λούκι μόνη μου», είχε δηλώσει στο Creta24 η 40χρονη γυναίκα η οποία περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του κακοποιητικού πρώην συζύγου της.

«Πήγαινα το παιδί μου στο σχολείο και επειδή οι πόρτες του νηπιαγωγείου άνοιγαν στις 08:15, εγώ πήγα το παιδί στις 8:00 και περίμενα λίγα λεπτά να περάσουν και γύρισα στη δουλειά μου μέχρι να ανοίξει το σχολείο. Καθώς πήγαινα στην εργασία μου μαζί με το παιδί μου, ο κύριος ανέβαινε τα σκαλιά από το κάτω γραφείο, καθώς εργάζεται εκεί. Το παιδί φώναξε ‘Μπαμπά,μπαμπά’, ήθελε με το ζόρι να το πάει στο σχολείο αυτός. Μου τον τράβηξε από τα χέρια μου μέσα. Ένας κύριος είδε το όλο επεισόδιο και σταμάτησε – ευτυχώς για το παιδί – το αυτοκίνητό του έγκαιρα γιατί όπως έφυγε το παιδί από το χέρι του πατέρα του, έπεσε πάνω στη ρόδα του αμαξιού, κουτούλησε και έπεσε κάτω. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να με γρονθοκοπάει στο πρόσωπο, να με κλωτσάει και με τραβούσε και από το χέρι, για το οποίο βγήκε σήμερα η διάγνωση από τον ιατροδικαστή», είχε τονίσει χαρακτηριστικά η 40χρονη.

«Αν δεν είχα τους συναδέλφους μου δεν ξέρω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Ευτυχώς βγήκαν όλοι έξω για να με βοηθήσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο ο κύριος το έσκασε με το αμάξι του γιατί προφανώς φοβήθηκε την αστυνομία», σημείωσε.

«Μια ημέρα πριν το περιστατικό είχα πάει στη δικηγόρο μου, γιατί του είχα κάνει συστάσεις να μην βάζει το παιδί να κάθεται στο μπροστινό κάθισμα και το βάζει να κάθεται μπροστά χωρίς ζώνη. Έχω στοιχεία, έχω φωτογραφία, έχω κάνει μήνυση. Δεν έχει βάλει τη διατροφή. Την προηγούμενη ημέρα έκανα τη μήνυση και την επόμενη έγινε το περιστατικό».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 6/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

keria_1.jpg
Θρήνος στην Αμαλιάδα: Έχασε την ζωή του 5χρονος - Πάλεψε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε
Η Αμαλιάδα και η εκπαιδευτική κοινότητα από χθες θρηνεί την απώλεια του πεντάχρονου μαθητή
Θρήνος στην Αμαλιάδα: Έχασε την ζωή του 5χρονος - Πάλεψε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε
bullying
Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν μαθήτρια και την έβαλαν να καπνίσει κάνναβη – Ανήλικη επιτέθηκε σε μητέρα 14χρονου
Συμμορία ανήλικων κοριτσιών έδωσε ραντεβού με το 13χρονο θύμα μέσω Instagram
Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν μαθήτρια και την έβαλαν να καπνίσει κάνναβη – Ανήλικη επιτέθηκε σε μητέρα 14χρονου