ekdromes-sxoleia
Οι υπόλοιποι μαθητές, επιβαίνοντες του σχολικού λεωφορείου, είχαν κατέβει από αυτό, ενώ ο φερόμενος δράστης προσκάλεσε την ανήλικη να εισέλθει εκ νέου στο λεωφορείο καθόσον και αυτή είχε προηγουμένως αποβιβαστεί

Με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή και αυστηρούς περιοριστικούς όρους για το αδίκημα της της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, τιμωρήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 51χρονος οδηγός λεωφορείου, ο οποίος καταγγέλθηκε από 15χρονη μαθήτρια πως το πρωί της Τρίτης (8/10) προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια, όταν οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 15χρονης- έξω από το Δημοτικό Σχολείο του Μακρυχωρίου κι ενώ αυτή βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο με τον οδηγό, ο 51χρονος προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια.

Σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, επισημαίνεται ότι οι υπόλοιποι μαθητές, επιβαίνοντες του σχολικού λεωφορείου, είχαν κατέβει από αυτό, ενώ ο φερόμενος δράστης προσκάλεσε την ανήλικη να εισέλθει εκ νέου στο λεωφορείο καθόσον και αυτή είχε προηγουμένως αποβιβαστεί.

Η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της με τον πατέρα της να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία. Ο καταγγελλόμενος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών αφού προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές κρατούνταν μέχρι να δικαστεί από το Αυτόφωρο σήμερα το μεσημέρι.

Η δίκη

Η 15χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο πως τις προηγούμενες ημέρες ο οδηγός την χαιρετούσε «κλείνοντάς της το μάτι», ενώ σε μία από τις προηγούμενες συναντήσεις τους μέσα στο λεωφορείο, υποστήριξε πως την ρώτησε «αν είχε κάνει σεξ»!

Ο πατέρας της 15χρονης είπε μεταξύ άλλων πως δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το σχολείο για ένα σοβαρό ζήτημα για την κόρη του και έσπευσε σε αυτό για να την βρει σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η ανήλικη είχε νωρίτερα πρώτα εκμυστηρευτεί το περιστατικό σε φίλες της και στη συνέχεια στη διεύθυνση του σχολείου.

Ο 51χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, είπε πως τίποτε απ’ όλα όσα υποστηρίζει η 15χρονη δεν ισχύει, σημειώνοντας πως αδυνατεί να κατανοήσει το λόγο για τον οποίο η ανήλικη προχώρησε σ’ αυτή την καταγγελία. Πρόσθεσε πως μόλις ενημερώθηκε από την υπηρεσία του για την εξέλιξη, προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές.

Νωρίτερα απορρίφθηκαν τα αιτήματα του συνηγόρου του κατηγορούμενου να γίνει ψυχολογική και ψυχιατρική εκτίμηση της καταγγέλλουσας και να εξεταστεί από το δικαστήριο ένας μαθητής ο οποίος φέρεται να ήταν ο τελευταίος που κατέβηκε από το λεωφορείο.

Το δικαστήριο τιμώρησε τον κατηγορούμενο με 10 μήνες με αναστολή και με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα, της μη συνοδείας ανήλικων μαθητών με το λεωφορείο και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 9/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aithousa-taksi-sxoleio
Κρανίδι: "Όταν σου βρίζει τη μάνα κάποια στιγμή θα τον πλακώσεις" λέει ο πατέρας του 13χρονου μαθητή
"Τον έχουν στοχοποιήσει και ότι γίνει στο σχολείο το φορτώνουν στον μικρό. Μένουμε εδώ 17 χρόνια, αλλά για αυτούς είμαστε ξένοι. Είναι όλοι συγγενείς...
Κρανίδι: "Όταν σου βρίζει τη μάνα κάποια στιγμή θα τον πλακώσεις" λέει ο πατέρας του 13χρονου μαθητή
viasmos
Φρίκη στην Κρήτη: Συνταξιούχος καθηγητής κατηγορείται ότι βίαζε επί 24 χρόνια τα ανίψια του
Σημειώνεται πως οι ενήλικες σήμερα – πέντε γυναίκες και ένας άνδρας – προχώρησαν σε καταγγελίες με πρώτο το αγόρι για τον οποίο το αδίκημα δεν έχει...
Φρίκη στην Κρήτη: Συνταξιούχος καθηγητής κατηγορείται ότι βίαζε επί 24 χρόνια τα ανίψια του
ekdromes-sxoleia
Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου
Οι υπόλοιποι μαθητές, επιβαίνοντες του σχολικού λεωφορείου, είχαν κατέβει από αυτό, ενώ ο φερόμενος δράστης προσκάλεσε την ανήλικη να εισέλθει εκ...
Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου