vagelis_vlachos
Ο αδερφός ενός εκ των θυμάτων των Τεμπών προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση

Ο Βαγγέλης Βλάχος ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου στα Τέμπη με αφορμή τη νέα υπηρεσία που προσφέρει μέσω του σάιτ της η Hellenic Train σε όποιον θέλει να κάνει δώρο εισιτήριο, έστειλε δωροκάρτα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Αξιοποιώντας αυτή τη δυνατότητα που παρέχει η Hellenic Train ο Βαγγέλης Βλάχος αποφάσισε να στείλει το αντίτιμο του εισιτηρίου του νεκρού αδελφού του στον πρώην υπουργό Μεταφορών.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έστειλε στον πρώην υπουργό Μεταφορών το ποσό που τους είχε επιστρέψει η Hellenic Train για τα εισιτήρια των συγγενών τους που δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Η ανάρτηση

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Βλάχος με ανάρτησή του στο X επέστρεψε στον Κώστα Αχ. Καραμανλή τα χρήματα που κόστισε το εισιτήριο του Βάιου. Μάλιστα, μαζί με τη δωροκάρτα, υπάρχει και η υπογραφή του ίδιου, που αναφέρει πως είναι «ο αδερφός του Βάιου που δολοφονήθηκε στα Τέμπη».

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Βλάχος τονίζει στην ανάρτησή του ότι αποφάσισε να δώσει πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού του. «Βλέποντας τη νέα δυνατότητα που παρέχει η νέα πλατφόρμα της Hellenic Train, με τη δωροκάρτα, αποφάσισα να δώσω πίσω στην εταιρεία τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού μου, τα οποία μας τα επέστρεψαν λίγες μέρες μετά τα Τέμπη, μιας και η IC62 καθυστέρησε πάνω από 60?», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Hellenic Train πριν από λίγο διάστημα ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας εμπορικής πλατφόρμας, από όπου οι επιβάτες μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους. Μέσα στις δυνατότητες που υπάρχουν, είναι και η δωροκάρτα, που μπορεί να προσφερθεί ως δώρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποιο σχολείο έχει βγάλει 9 καθηγητές Πανεπιστημίων

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

katartisi voucher ergazomenoi
Voucher ΔΥΠΑ 400 ευρώ για εργαζόμενους: Βγήκε το Μητρώο ωφελούμενων
Αναμονή τέλος "σφύριξε" για το voucher εργαζομένων η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόληση με την δημοσιοποίηση του Μητρώου Ωφελουμένων (Δείτε εάν είστε μέσα...
Voucher ΔΥΠΑ 400 ευρώ για εργαζόμενους: Βγήκε το Μητρώο ωφελούμενων