Thumbnail
Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, συγγενείς ενός 28χρονου από το Αγρίνιο, καταγγέλλουν πως μετά από το τροχαίο που είχε, έψαχναν για τον νεαρό κρεβάτι σε ΜΕΘ σε Αγρίνιο, Άρτα, Πάτρα και Πύργο

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει σημάνει «συναγερμός» για το ζήτημα διαχείρισης των κρεβατιών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στα Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας.

Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη του εγγράφου, που είχε στείλει στην Διοίκηση η υπεύθυνη της ΜΕΘ Ρίου Φωτεινή Φλίγκου, από την εφημερίδα «Γνώµη», είχε επισημανθεί πώς κρατούν νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια στις κλινικές. Είχε δώσει δε, ως παράδειγμα μια γυναίκα, που παρέμενε επί 142 ημέρες στο Νοσοκομείο.

Από την περασμένη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, συγγενείς ενός 28χρονου από το Αγρίνιο, καταγγέλλουν πως μετά από το τροχαίο που είχε, έψαχναν για τον νεαρό κρεβάτι σε ΜΕΘ σε Αγρίνιο, Άρτα, Πάτρα και Πύργο.

Το αποτέλεσμα ήταν, να τον πήγαιναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι που τον μετέφεραν σε κρεβάτι της ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, όπου εκεί κατέληξε.

Επί 5 ώρες, τον πήγαιναν και τον έφερναν. «Δεν υπάρχει δυστυχώς κράτος, δεν υπάρχουν νόμοι, είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα. Ο ανιψιός μου, είχε το τροχαίο την Δευτέρα το βράδυ στο κέντρο του Αγρινίου. Ολόκληρο το Αγρίνιο, η Άρτα, τα Γιάννενα, η Πάτρα, το Ρίο δεν είχα μία ΜΕΘ για τον ανιψιό μου» κατήγγειλε ο θείος του παιδιού Δημήτρης Παπαηλίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο νεαρός Γιώργος Παπαηλίας τραυματίστηκε σοβαρότατα στο τροχαίο που συνέβη, λίγο πριν τις 21:00 την Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.

Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ένα ΙΧ στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οπτικη
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το φλιτζάνι σε 7 δευτερόλεπτα;
Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το φλιτζάνι σε 7 δευτερόλεπτα;
Αλόννησος
Αλόννησος: Στην κορυφή των Ελληνικών προορισμών χωρίς συνωστισμό για τους Γάλλους
Η Χώρα, η ιστορική πρωτεύουσα, εντυπωσιάζει με τα γραφικά σοκάκια και τη θέα που “κόβει” την ανάσα
Αλόννησος: Στην κορυφή των Ελληνικών προορισμών χωρίς συνωστισμό για τους Γάλλους