ξυλοδαρμοσ
Ένας νεαρός έπεσε αιμόφυρτος

Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και μεταφορά ενός εκ των εμπλεκομένων στο νοσοκομείο, εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (02/03) στο κέντρο της Κοζάνης.

Σύμφωνα με το kozanimedia το αιματηρό επεισόδιο έγινε στην Οδό Παύλου Χαρίση, έξω από φωτογραφείο της πόλης, στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι νεαροί ενεπλάκησαν σε έντονο καυγά, τα αίτια του οποίου δεν είναι γνωστά, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των οποίων να πέσει κάτω αιμόφυρτος.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της συμπλοκής και τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν σε αυτήν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fasolia
Ο διατροφικός θησαυρός για καλή υγεία και ισορροπημένο σάκχαρο
Σύμφωνα με τη Δρ. Mopelola Adeyemo, κλινική διατροφολόγο στο UCLA Health, τα φασόλια αποτελούν μια μοναδική κατηγορία υπερτροφής, καθώς προσφέρουν...
Ο διατροφικός θησαυρός για καλή υγεία και ισορροπημένο σάκχαρο
πανελλήνιες
Πανελλαδικές 2025: Κριτήριο αξιολόγησης στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας
Το παρακάτω κριτήριο αξιολόγησης αναφέρεται στους υποψήφιους των πανελληνίων για το έτος 2025 και αφορά το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και...
Πανελλαδικές 2025: Κριτήριο αξιολόγησης στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας
fagito
Γκρεμολάτα: Το μυστικό για πιο φρέσκα και αρωματικά πιάτα
Οι Ιταλοί χρησιμοποιούν τη γκρεμολάτα για να δώσουν φρεσκάδα και ένταση σε πολλά πιάτα, από ζεστά μαγειρευτά και κοκκινιστά μέχρι ψητά κρέατα,...
Γκρεμολάτα: Το μυστικό για πιο φρέσκα και αρωματικά πιάτα