Η ζύμη: Χρησιμοποιήστε αλεύρι τύπου "00" και αφήστε τη να ωριμάσει 24 ώρες στο ψυγείο.
Το άνοιγμα: Μην χρησιμοποιείτε πλάστη! Ανοίξτε τη ζύμη με τα χέρια για να κρατήσει την ελαστικότητά της.
Ψήσιμο: Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250-300°C.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση