Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, όταν ένα ανήλικο κορίτσι τραυματίστηκε ύστερα από πτώση από ύψος, εντός του χώρου του καταλύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το ατύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν η 6χρονη ξέφυγε για λίγα δευτερόλεπτα από την επίβλεψη της μητέρας της και έπεσε από ύψος περίπου 4,5 μέτρων, καταλήγοντας στο λόμπι του ξενοδοχείου.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία και το κορίτσι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης του περιστατικού, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 40χρονης μητέρας του παιδιού, υπηκόου Γαλλίας, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.
Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ