Thumbnail
Ισχύει η διαγραφή ενός έτους από την ΕΣΗΕΑ για τον διευθυντή του «Έθνους» Θανάση Τσεκούρα ο οποίος προσέφυγε στο Δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης κατά της πρωτόδικης απόφασης διαγραφής του.

Ισχύει η διαγραφή ενός έτους από την ΕΣΗΕΑ για τον διευθυντή του «Έθνους» Θανάση Τσεκούρα ο οποίος προσέφυγε στο Δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ένωσης κατά της πρωτόδικης απόφασης διαγραφής του.

Στην απόφαση του Β’άθμιου οργάνου επαναλαμβάνονται οι καταθέσεις των δημοσιογράφων. Η Πόπη Χριστοδουλίδου πρώην εργασιακή εκπρόσωπος των συντακτών που απολύθηκε είχε δηλώσει για τον διευθυντή της εφημερίδας πως δεν αναγκάστηκε να κάνει «τη βρώμικη» δουλειά των απολύσεων αλλά ο ίδιος πρότεινε τα ονόματα των προς απόλυση.

«Στη δημοσιογραφική πιάτσα τον αποκαλούμε «killer» δημοσιογράφων», κατέθεσε η δημοσιογράφος. Ο Θ.Τσεκούρας στην προσφυγή του υποστήριξε πως αν ισχύσει η διαγραφή του θα θεωρήσει πως είναι «θύμα επιλεκτικής δίωξης, κατά παράβαση της θεμέλιας για κάθε σωματείο και ένωση αρχής της ίσης μεταχείρισης των μελών του…», ενώ ζήτησε διαγραφή όλων των διευθυντών από τις εφημερίδες αφού καλούνται να υλοποιήσουν «σκληρές» αποφάσεις με γνώμονα τη βιωσιμότητα του Μέσου.

typologies.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα