Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Πρόκειται για τον προϊστάμενο του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βόλου, έναν αστυνομικό του τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και έναν αστυνομικό που υπηρετεί στο Αγρίνιο.
Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν για συμμετοχή στη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, την οποία εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν 28 μέλη του κυκλώματος, έπειτα από την αξιοποίηση τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ των μελών του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μεγάλης έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι τρεις αστυνομικοί που συνελήφθησαν είχαν δοσοληψίες με τα μέλη της σπείρας ναρκωτικών, η οποία δραστηριοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη, στη Θεσσαλία και στην Αιτωλοακαρνανία.
Μάλιστα, οι εν λόγω επίορκοι αστυνομικοί κάλυπταν τους εμπόρους ναρκωτικών, ενώ προσέφεραν ακόμη και ευνοϊκές καταθέσεις για μέλη της σπείρας που συλλαμβάνονταν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ