Thumbnail
Πλατιά ανοιχτή σύσκεψη / συνέλευση την Δευτέρα 21.01.2013 στις 5.00 μμ στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ / ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ

Σε συνέχεια της σύσκεψης που έγινε την Πέμπτη 10.01.2013 μετά από πρόσκληση του Σ.Ε.Λ.Μ.Α. στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων ΜΕΤΡΟ , οι εργαζόμενοι, τα σωματεία και οι συνδικαλιστές που πήραν μέρος σε αυτήν καλούν σε νέα πλατιά ανοιχτή σύσκεψη / συνέλευση την Δευτέρα 21.01.2013 στις 5.00 μμ στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια.

Η Σύσκεψη αυτή έχει σαν στόχο να καταλυθούν συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της κοινής, συντονισμένης και συνολικής αντίστασης των εργαζόμενων ενάντια στην επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόικα που οδηγεί τους εργαζόμενους στην καταστροφή.

Κάθε εργαζόμενος, σωματείο και συνδικαλιστής που θέλει να παλέψει:

-για να μην υπάρξουν νέες περικοπές στους μισθούς (πχ επίθεση στον ιδιωτικό τομέα, υπαγωγή των ΔΕΚΟ στο «ενιαίο» κλπ) και αντίθετα για την αποκατάσταση των απωλειών σε μισθούς και συντάξεις. Για την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και της ίδιας της ΕΓΣΣΕ.

- ενάντια στην λαίλαπα των δεκάδων χιλιάδων απολύσεων στον δημόσιο (μέσω της «διαθεσιμότητας») και τον ιδιωτικό τομέα. Ενάντια στην μάστιγα της ανεργίας που στέλνει πάνω από όλα την νεολαία στην εξαθλίωση και την ξενιτιά.

- ενάντια στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης, ξεπουλήματος κάθε δημόσιου αγαθού, της παιδείας, της υγείας, του νερού, της ενέργειας, των συγκοινωνιών.

Κάθε εργαζόμενος, σωματείο και συνδικαλιστής, που πιστεύει στην δύναμη του αγώνα

Που δεν περιμένει να δει άσπρη μέρα από την συνδικαλιστική γραφειοκρατία που δεν υπάρχει πουθενά την ώρα που οι εργάτες και ο λαός στενάζουν. Που  δεν δέχεται ότι η ζωή μας θα καθορίζεται από τις αποφάσεις και τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των βιομήχανων και των «δανειστών», από τις διαταγές της τρόικα  της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της ΕΕ και του ΔΝΤ, την κόλαση των μνημονίων.

Που δεν δέχεται να αποφασίζουν για εμάς «χωρίς εμάς»…

Όλοι στην ανοιχτή σύσκεψη / συνέλευση

την Δευτέρα στις 5.00 μμ στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων ΜΕΤΡΟ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

proaulio_sxoleio
Τι είναι σχολείο;
«Η διαπαιδαγώγηση είναι ανθρώπινη σχέση. Πώς θα μπορούσε κάποιος να την κανονικοποιήσει και τι θα σήμαινε μια τέτοια κανονικοποίηση; Η δική μου άποψη...
Τι είναι σχολείο;