Thumbnail

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους τρεις επιστάτες που άνοιξαν πυρ εναντίον 200 ατόμων το απόγευμα της Τετάρτης. Πρόκειται για τον 21χρονο επιστάτη ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο.
 
Ο 21χρονος έχει βεβαρημένο παρελθόν ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος μεταναστών που εργάζονται στις καλλιέργειες φράουλας της Νέας Μανωλάδας.
Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές περιστατικού που συνέβη τον Αύγουστο 2012 στην περιοχή και προκάλεσε αποτροπιασμό στο πανελλήνιο.
 
Ο επιστάτης μαζί με άλλα δύο άτομα είχαν αρπάξει έναν Αιγύπτιο εργαζόμενο στις καλλιέργειες φράουλας και τον έσυραν με το αυτοκίνητο στους δρόμους του χωριού. Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, αλλά η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμα.
Στο μεταξύ χθες συνελήφθησαν δύο 38χρονοι, οι οποίοι έδωσαν καταφύγιο για λίγες ώρες σε δύο από τους τρεις καταζητούμενους. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει και σπρέι πιπεριού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα