Μία καθηγήτρια γυμνασίου στην Αυστρία ερευνάται από τις τοπικές αρχές, διότι αγνόησε τις εκκλήσεις συμμαθητών μίας 15χρονης μαθήτριας που ζήτησαν τη βοήθειά της, καθώς η κοπέλα είχε πέσει θύμα βιασμού από άλλους συμμαθητές της.
Μία "κλίκα", όπως τα χαρακτηρίζουν ξένα μέσα, αγοριών κατηγορούνται για τον βιασμό της 15χρονης συνομιλίκου τους πριν περίπου ένα χρόνο, στο σχολείο τους στην Αυστριακή πόλη Γκρατς.
Η αυστριακή εφημερίδα "Kleine Zeitung" αναφέρει ότι το άτυχο κορίτσι βιάσθηκε από συμμαθητές της στο ιατρείο του σχολείου, χωρίς όμως να μιλήσει για το περιστατικό σε τρίτους, έως ότου μπόρεσε να το εκμυστηρευθεί σε ένα μέλος του προσωπικού στο νέο της σχολείο.
Η αστυνομία της περιοχής τονίζει ότι και άλλες μαθήτριες κακοποιήθηκαν από την ίδια "συμμορία" αγοριών.
Αν και συμμαθητές της κοπέλας ενημέρωσαν την καθηγήτριά τους προκειμένου να "κάνει κάτι", αυτή όχι μόνο αγνόησε τα λεγόμενά τους, αλλά επέπληξε τη μαθήτρια επειδή άργησε στην τάξη!
Όπως αναφέρει, ακόμη, η "Kleine Zeitung", η έρευνα της αστυνομίας περιλαμβάνει, εκτός από τους βιαστές και την καθηγήτρια, έντεκα ακόμη άτομα ως υπόπτους για συνέργεια ή ελλειπή βοήθεια στο θύμα.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι οι αρχές ερευνούν και μία ομάδα μαθητριών που φέρονται να παρακολουθούσαν τον βιασμό της 15χρονης!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ