Ασκώντας το αγαπημένο του χόμπι, ψάρευε σε παραλία στη Νέα Νότια Ουαλία, όταν ένας λευκός καρχαρίας μήκους 2,7 μέτρων και περίπου 200 κιλών πήδησε και ανέβηκε επάνω στην πέντε μέτρων βάρκα του και τον τραυμάτισε με το κοφτερό πτερύγιό του, σύμφωνα με το BBC.
«Άρχισα να αιμορραγώ, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε και συνειδητοποίησα πως έπρεπε να ξεφύγω από αυτή τη δυσχερή θέση. Με κοίταζε και τον κοίταζα και τότε άρχισε να “χορεύει” και να κάνει όλες αυτές τις κινήσεις» δήλωσε στο αυστραλιανό ABC.
Ο 73χρονος κατάφερε και έστειλε σήμα κινδύνου και όταν οι διασώστες έφτασαν τον βρήκαν να είναι στριμωγμένος σε μια γωνία επάνω στη μικρή βάρκα γεμάτος αίματα. Τον έβγαλαν από εκεί και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.
Ο ίδιος μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε, δήλωσε πως ήταν η πιο παράξενη επαφή με καρχαρία στα 60 χρόνια που ψαρεύει.
«Την επόμενη φορά ίσως παλέψω με κανέναν κροκόδειλο έτσι για να παραμείνω στο προσκήνιο» δήλωσε αστειευόμενος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ