Κλειστό το Λούβρο λόγω κορονοϊού
Παρίσι, Γαλλία

Το Λούβρο, το μουσείο με τους περισσότερους επισκέπτες παγκοσμίως, παραμένει προς το παρόν κλειστό και σήμερα καθώς η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συνάντηση για τους κινδύνους της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

Επιγραφή στην κεντρική είσοδο του μουσείου αναφέρει σε πολλές γλώσσες: "Σήμερα το Λούβρο θα καθυστερήσει να ανοίξει. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για την πιθανή ώρα λειτουργίας του. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση".

Στο μεταξύ αρκετές δεκάδες τουρίστες είχαν σχηματίσει ουρά έξω από το εκδοτήριο εισιτηρίων, όμως αρκετοί απογοητεύθηκαν και αποχώρησαν.

Το Λούβρο είχε παραμείνει κλειστό και χθες Κυριακή για όλη την ημέρα καθώς οι εργαζόμενοι του επικαλέστηκαν το δικαίωμα να μην εργαστούν εξαιτίας της επιδημίας του νέου κοροναϊού, ανακοίνωσε η διεύθυνση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα