usa_supermarket
Είναι μια από τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες στον πλανήτη 

Στην εκκένωση ενός σούπερ μάρκετ στην Αυστρία προχώρησε ο διευθυντής του καταστήματος, καθώς φέρεται να εντόπισε μία αράχνη που λατρεύει τις μπανάνες και το δάγκωμά της μπορεί να προκαλέσει μόνιμη στύση στους άνδρες.

Το συγκεκριμένο κατάστημα, που βρίσκεται 45 μίλια δυτικά της Βιέννης, παραμένει κλειστό από την Τρίτη υπό το φόβο της μαύρης-κόκκινης αράχνης μεγέθους τεσσάρων ιντσών.

Όπως γράφει η DailyMail, από την πρώτη στιγμή έχουν κληθεί οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας, με την αράχνη μέχρι σήμερα να παραμένει ελεύθερη, με την καταγωγή της να είναι από τη Βραζιλία και πιθανότατα έκανε το τεράστιο ταξίδι από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, μένοντας μέσα σε ένα κουτί που ήταν μπάνανες.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η «μοχθηρή» αράχνη είναι μια από τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες στον πλανήτη και τα δαγκώματα μπορεί να αποβούν μοιραία, αφού προκαλέσουν υποθερμία, θολή όραση, σπασμούς και, σε ορισμένες περιπτώσεις, στύση.

Το δηλητήριο της αράχνης μελετάται ακόμη και για χρήση στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, αφού υπάρχουν έρευνες που έχουν αποδείξει πως μπορεί να δώσει στα αρσενικά θύματα επώδυνη στύση τεσσάρων ωρών.
Κάθε χρόνο, περίπου 4.000 άνθρωποι δαγκώνονται από μια αράχνη και το 0,5% των δαγκωμάτων οδηγεί σε θάνατο.

Πηγή: sport-fm.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikastes-1.jpg
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η κυβέρνηση υποχρεούται να καταβάλει τον 13ο και 14ο μισθό
Καταγγέλλεται η κυβερνητική στάση ως κοινωνική αδικία, σημειώνοντας ότι ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν αποκατασταθεί...
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η κυβέρνηση υποχρεούται να καταβάλει τον 13ο και 14ο μισθό
ntountouka_55_4.jpg
Απεργία 9 Απριλίου - ΟΙΕΛΕ: «Αρνούμαστε να είμαστε το πιο χαμηλά αμειβόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ε.Ε.»
Η ΟΙΕΛΕ συμμετέχει στην απεργία της 9ης Απριλίου: Δεν αντέχουμε άλλο, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια γεμάτα, οι τσέπες μας άδειες!
Απεργία 9 Απριλίου - ΟΙΕΛΕ: «Αρνούμαστε να είμαστε το πιο χαμηλά αμειβόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ε.Ε.»
κυμακης
ΕΛΜΕΠΑ: Ο Καθηγητής Μάνος Κυμάκης μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών (EURASC)
Η επίσημη τελετή υποδοχής του κ. Κυμάκη στην Ακαδημία θα γίνει στη Γενεύη τον Δεκέμβριο του 2025
ΕΛΜΕΠΑ: Ο Καθηγητής Μάνος Κυμάκης μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών (EURASC)