Πανελλήνιες 2022: Στη Λαμία η πρώτη των πρώτων με 19890 μόρια
Σε συνέντευξή της η Εύη ανέφερε πως το όνειρο της να μπει στο Πολυτεχνείο, γίνεται πραγματικότητα.

Η μαθήτρια Εύη Χαρίλα, από το 4ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, είναι τελικά η πρώτη των πρώτων στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς συγκέντρωσε 19890 μόρια, πολύ κοντά στο απόλυτο άριστα.

Η μαθήτρια απέδωσε ως εξής: Έκθεση 19,6, Μαθηματικά 20, Χημεία 20 και Φυσική 19,9.

 Σε συνέντευξή της η Εύη ανέφερε πως το όνειρο της να μπει στο Πολυτεχνείο, γίνεται πραγματικότητα.«Με καλή προετοιμασία και σωστές βάσεις από τα πρώτα χρόνια του σχολείου, ο κάθε μαθητής μπορεί να τα καταφέρει και να πετύχει»

Δείτε τι είπε η αριστούχος μαθήτρια στο star Κεντρικής Ελλάδας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σπανακι
Σπανάκι: Η φυσική τροφή που κόβει την πείνα και θωρακίζει την υγεία
Χρήστες της πλατφόρμας δείχνουν τον εαυτό τους να ξεκινούν τη μέρα τους με μια μπουκιά ωμό σπανάκι, ισχυριζόμενοι πως έτσι περιορίζουν την ανάγκη για...
Σπανάκι: Η φυσική τροφή που κόβει την πείνα και θωρακίζει την υγεία
πατατες
Μυστικό για τέλειες τραγανές πατάτες φούρνου: Η συνταγή του Gordon Ramsay
Με μια απλή τεχνική και ένα απρόσμενο υλικό, οι πατάτες γίνονται χρυσαφένιες και τραγανές εξωτερικά, ενώ παραμένουν αφράτες στο εσωτερικό.
Μυστικό για τέλειες τραγανές πατάτες φούρνου: Η συνταγή του Gordon Ramsay
ayga
Αυγά: Η αλήθεια για το χρώμα και τη θρεπτική τους αξία
Τα αυγά αποτελούν βασικό τρόφιμο στη διατροφή μας, γεμάτο πρωτεΐνες και δυνατότητες μαγειρικής. 'Ομωςτο ερώτημα προκύπτει: είναι τα λευκά αυγά πιο...
Αυγά: Η αλήθεια για το χρώμα και τη θρεπτική τους αξία