Thumbnail
Στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή "Φυλή των φίλων" με τον Κώστα Αρβανίτη μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θεόδωρος Φορτσάκης.   

Ο πρώην πρύτανης αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με την εκδήλωση στην Εσθονία λέγοντας: "Ανιστόρητοι όσοι ταυτίζουν τον ναζισμό με τον κομμουνισμό, σε όλα τα καθεστώτα έχουν υπάρξει εγκλήματα, αλλά κανείς δεν μας εμποδίζει να μιλήσουμε για όλα. Δεν ταυτίζουμε τα δύο μεγάλα αυτά κινήματα και φαινόμενα”.

Όπως είπε όμως, “Η άρνηση της Ελλάδας να πάει στην Εσθονία, την απομονώνει, δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού. Έπρεπε να πάμε και να συζητήσουμε τις απόψεις μας”. Ο κ. Φορτσάκης όμως αναφέρθηκε και στο θέμα της μεγάλης αλλαγής στο Λύκειο, παραδεχόμενος πως "το υπάρχον σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων, είναι αποτυχημένο σε όλα, πλην της διαφάνειας".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα