στελιος_πετσας
«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα γίνουν οι πανελλαδικές»

«Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, δεν θα ψήσουμε τα αρνιά στις αυλές μας, δεν θα επισκεφθούμε τις εκκλησιές μας». Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας σημείωσε:

«Καθώς πλησιάζουμε το Πάσχα, αντιλαμβανόμαστε ότι φέτος είναι αλλιώς. Δεν είναι όπως κάθε χρόνο. Γιατί φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, δεν θα ψήσουμε τα αρνιά στις αυλές μας, δεν θα επισκεφθούμε τις Εκκλησιές μας. Θα το γιορτάσουμε μένοντας σπίτι και με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε μέρες και χρόνια να γιορτάζουμε. Καμία μέρα, όμως, δεν θα είναι η ίδια τα επόμενα χρόνια αν από την επιπολαιότητά μας χάσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε. Μένουμε σπίτι».

Αναφερόμενος στη διεξαγωγή των πανελλαδικών εκετάσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα γίνουν οι πανελλαδικές».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

avokado
Πληρώσου για να τρως αβοκάντο: Τέσσερα πανεπιστήμια αναζητούν 1.000 συμμετέχοντες για νέα μελέτη
Πανεπιστήμια αναζητούν εθελοντές για μελέτη με απολαβές και... λιπαρά
Πληρώσου για να τρως αβοκάντο: Τέσσερα πανεπιστήμια αναζητούν 1.000 συμμετέχοντες για νέα μελέτη