Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με θέμα τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, με φόντο τις οργισμένες αντιδράσεις των πολιτών και τη δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.
Το απόγευμα θα μεταδοθούν δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αύριο, Τρίτη, στις 15:00, θα συνεδριάσει, για το ίδιο θέμα, υπό τον πρωθυπουργό, το υπουργικό συμβούλιο.
Επίσης, εντός της εβδομάδας, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Η σημερινή σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιου Λιβανού, του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Αμυρά, του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Θοδωρή Λιβάνιου, του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, αρμόδιου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, του γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Αθανάσιου Πετραλιά, του γενικού γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστου Τριαντόπουλου και του γενικού γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ