ΚΟΜΜΑΤΑ
«Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα όταν ακούω κάποιον να λέει "α, ο χοντρός", νομίζω ότι αναφέρονται σε εμένα. Σου μένει μέσα σου. Σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή».

Για τα 100 κιλά που έχασε, τον ρατσισμό που αντιμετώπισε και τα σχόλια που έκανε και εξακολουθεί να κάνει συνυποψήφιός του στις εκλογές, μίλησε στην εκπομπή Happy Day ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος.

«Διαρκώς δέχομαι χτυπήματα πίσω από την πλάτη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, υπήρξε συνυποψήφιός μου που το 2019 με έλεγε "ο χοντρός, ο χοντρός, ο χοντρός", γιατί πράγματι ήμουν πάρα πολύ χοντρός. Τώρα που αδυνάτισα, λέει "αυτός έχει πάθει καρκίνο και θα πεθάνει, γιατί να τον ψηφίσετε;"», είπε ο Γιάννης Λοβέρδος αφήνοντας άφωνη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

giannis loverdos

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παιχνίδι
Μαθητές στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν πρωτότυπο εκπαιδευτικό παιχνίδι που σώζει ζωές
Οι μαθητές, με το επιτραπέζιο παιχνίδι τους, θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό του Junior Αchievement Greece στις 7 Μαρτίου.
Μαθητές στη Θεσσαλονίκη έφτιαξαν πρωτότυπο εκπαιδευτικό παιχνίδι που σώζει ζωές
Υπουργείο Παιδείας
Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης: «Με ρουσφετολογικά κριτήρια χιλιάδες αποσπάσεις και διαθέσεις εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις»
Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης: «Κρίσιμο το ζήτημα της υποστελέχωσης - Αδικαιολόγητη εξαίρεση των εκπαιδευτικών από το Ε.Σ.Κ.»
Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης: «Με ρουσφετολογικά κριτήρια χιλιάδες αποσπάσεις και διαθέσεις εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις»