Thumbnail
Προκλητικότατος ο Λαγός

Ένταση επικράτησε στη βουλή όταν στο βήμα ανέβηκε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος χρησιμοποιώντας προκλητικές εκφράσεις επιτέθηκε στους βουλευτές του ΚΚΕ.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν αμέσως, άρχισαν να του φωνάζουν και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να φύγουν.  

"Από τη στιγμή που δεν δέχονται να γίνει έλεγχος στα κομματικά τους ταμεία, τότε είναι ένοχοι οικονομικών εγκλημάτων", ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής, με τον Νίκο Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ να αντιδρά οργισμένος.

"Φύγε από εδώ" φώναζε ο Γιάννης Λαγός.  "Όταν τα συντρόφια του ΚΚΕ μας πουν σε ποια offshore εταιρεία έχουν πουλήσει τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό που είχαν και που δεν τολμούσαν ποτέ να μας πουν τότε ξαναμιλήσουν". 

Ο Γιάννης Λαγός συνέχισε να προκαλεί, με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χειροκροτούν και να φωνάζουν. "Κλείστε τα μικρόφωνα" είπε παρεμβαίνοντας ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

Κάποια στιγμή ο Δημήτρης Κουκούτσης έκανε μια χειρονομία προς τα υπουργικά έδρανα και συγκεκριμένα στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έξαλλος σηκώθηκε και έφυγε όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί.

Ο προεδρύων της διαδικασίας ζήτησε να κλείσουν τα μικρόφωνα και διέκοψε τη συνεδρίαση,ενημερώνοντας πως θα καλέσει το φρούραρχο.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κορίτσι
Ο εφιάλτης της λειψυδρίας επανέρχεται: Σε κίτρινο συναγερμό η Αττική, αδειάζουν οι ταμιευτήρες - Το σχέδιο που εξετάζεται
Το μόνο βέβαιο είναι ότι την τελευταία διετία οι ταμιευτήρες αδειάζουν - Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η Αττική καταναλώνει περίπου 400 εκατομμύρια...
Ο εφιάλτης της λειψυδρίας επανέρχεται: Σε κίτρινο συναγερμό η Αττική, αδειάζουν οι ταμιευτήρες - Το σχέδιο που εξετάζεται