Thumbnail
Ένα σενάριο που έρχεται ξανά σην επιφάνεια

Την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν, στην Κω το καλοκαίρι του 1991, ανακινεί με δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η μητέρα του μικρού, Κέρι, εκφράζει τον φόβο ότι ο γιός της ενδέχεται να είναι νεκρός, μετά μετά την ενημέρωση που είχε από την αστυνομία στο Νότιο Γιόρκσαϊρ ότι κλιμάκιό της θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσει νέες πληροφορίες.

Η βρετανική αστυνομία, θα εστιάσει στην πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν ο οποίος τότε ήταν 21 μηνών μπορεί να έπεσε θύμα δυστυχήματος και συγκεκριμένα να καταπλακώθηκε από εκσκαφέα.

Το εν λόγω ενδεχόμενο είχε εξεταστεί ξανά το 2012, οπότε και είχε κληθεί ο χειριστής Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος δήλωσε ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση είχε σκάψει ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του μικρού Μπεν.

Οι αστυνομικοί υπστηρίζουν ότι έχουν και μια επιπλέον πληροφορία από φίλο του Μπάρκα ότι ήταν αυτός που άθελά του σκότωσε το μικρό αγόρι.

Επιπλέον, θα ξεκινήσουν έρευνες και σε δύο περιοχές όπου πέταξε μπάζα ο Μπάρκας, σημεία το 2012 είχαν ερευνηθεί επιφανειακά.

Ο φίλος του χειριστή εκσκαφέα φέρεται να δήλωσε ότι είδε τον Μπάρκα «να είναι ιδρωμένος και να τρέμει» μετά τη επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα όπου πήγε να καταθέσει την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.

Σημειώνεται ότι ο Κωσνταντίνος Μπάρκας έχει αποβιώσει, λόγω καρκίνου του στομάχου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα