Thumbnail
Θέσεις εργασίας για τρεις διδάκτορες στη σχολή χημικών μηχανικών

Η Σχολή Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. προκηρύσσει 3 θέσεις άμισθων υποψηφίων διδακτόρων στους παρακάτω Τομείς:

α) 1 θέση για τον Τομέα "Επιστήμης και Τεχνικής των Υλικών" στη γνωστική περιοχή: "Επιστήμη και Τεχνική των Υλικών"
β) 2 θέσεις για τον Τομέα "Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασίων" στις ακόλουθες γνωστικές περιοχές:
"Τεχνολογία Καυσίμων και Λιπαντικών" (1 θέση)
"Ενεργειακές Τεχνολογίες" (1 θέση)

Καταληκτική ημερομηνία: Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Για να δείτε περισσότρες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κοριοί
Κοριοί στο στόχαστρο: ποιο χρώμα σεντονιού τους «τραβάει» περισσότερο
Έρευνες δείχνουν ότι οι κοριοί έχουν χρωματικές προτιμήσεις – και αυτό μπορεί να σας κοστίσει ύπνο και... νεύρα
Κοριοί στο στόχαστρο: ποιο χρώμα σεντονιού τους «τραβάει» περισσότερο
tameio.jpg
Εκπαιδευτικοί-Δημόσιο: Τα νέα εφάπαξ - Πού έχουμε αυξήσεις και πού μειώσεις
Η προσαρμογή του τρόπου υπολογισμού μετά το 2015 έπληξε κυρίως όσους αποχωρούν με λιγότερα έτη πριν τη συνταξιοδότηση, ενώ ωφελεί όσους έχουν...
Εκπαιδευτικοί-Δημόσιο: Τα νέα εφάπαξ - Πού έχουμε αυξήσεις και πού μειώσεις
pasxa
Αρνί στη σούβλα και κοκορέτσι πέντε χιλιάδων ετών – Από την εποχή του Ομήρου στο τραπέζι μας!
Ανακαλύψτε τη συνταγή για το αρνί στη σούβλα και το κοκορέτσι όπως το απολάμβαναν οι αρχαίοι Έλληνες, με γεύσεις που διατηρούνται αναλλοίωτες για...
Αρνί στη σούβλα και κοκορέτσι πέντε χιλιάδων ετών – Από την εποχή του Ομήρου στο τραπέζι μας!